من فک میکردم دموکراسی برقراره حالا فهمیدم دیکتاتوری داره بیداد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک میکردم دموکراسی برقراره حالا فهمیدم دیکتاتوری داره بیداد میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختری که از غیرت خوشش نمیاد یه جای کارش میلنگه ...
مو سی شط حمکرونی موکونم کا(sm51) تا موروسوم خونه موش موشوم کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالی که پیش میاد ، واقعا ارزش داشت؟نقل قول:
مشكل از اونجا شروع شد كه،
مـ.مه از صاحبِ مــ.مه عزيزتر شد!!!...
غمگينم؛
مث دختری كه وقتی با مامانش راه ميره،
همه فقط ميخ مامانش ميشن!!!...
بچه شش ساله الان تبلت داره،
من همسن اینا بودم خنگ بودم، بزرگترین سرگرمیم این بود که،
ميخوابيدم سر راه زن دائيم كه بياد با دامن از روم رد بشه!!!...
ﺭﻓﺘﻢ ﺣﺸﺮﻩ ﮐﺶ ﮔﺮﻓﺘﻢ
ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ
.
.
.
.
ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﺸﺮﺍﺗﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺍﻫﻤﻦ !ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺑﺮﺍ ﺍﻭﻧﺎ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﺸﻦ ! :|
ها چِرِه نوداشت کا (sm51) مو دیر ازدواج کردوم کا (sm51) مو قبلنا ها موگوفتوم که زن چی چیه کا (sm51) اینجی هم موگوفتوم اسنادش موجودونه کا(sm51) ولی وقتی ستوندوم فهمیدوم اشتب میکردوم کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو زنومو دوست داروم
بهش احترام موزاروم
(sm51)
په خوشا به سعادتت (sm10)نقل قول: