سلام سهندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بخیر (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سهندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح بخیر (sm93)
از حوصله ی من خارجه برم بخونم
بَه بَه به این آواتار ... (sm50)
سلام (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هو ایز ایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خیلی خوبه اطلاعاتت بالاست . جنگ ها رو که خودم میدونم . ولی بقیه این چیزایی که میگی رو تو از کجا مطمئنی خودت بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع داری بده .
آواتار خودت رو میگم من ،نقل قول:
یه فیلم گفتم چندتا پست بالاتر بگیر ببین ، خوبه ...
چیکارش داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسی به دین خود عیسی به دین خود
وای مرسی (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی حتما می بینم
آیا می دانستی که تنها به دلیل حضور بانو هتوی در فیلم بین ستاره ای این فیلم را هر هفته یک بار می بینم ...