می خواستم گیلاس های درخت حیاطمون رو ببرم بفروشم به میوه فروشی سر کوچه مون ، که متاسفانه زامبی های ده نودی از روی نرده ای به طول یک و نیم متر به تاراج بردن هر چی که بود رو ...
نمایش نسخه قابل چاپ
می خواستم گیلاس های درخت حیاطمون رو ببرم بفروشم به میوه فروشی سر کوچه مون ، که متاسفانه زامبی های ده نودی از روی نرده ای به طول یک و نیم متر به تاراج بردن هر چی که بود رو ...
رفتم گُل آوردم که بفروشم که مثلا سودِ زیادی از این برنامه ببرم ،
به خودم اومدم دیدم 400 گرم گل رو در حدود یک ماه به مصرف شخصی خود رساندم ...
هر گرم 4 هزار تومن ...
دیگه حتی معتاد هم نمیشه شد ... (sm81)
گرمی چهار هزار تومن ،
پکی 20 هزار تومن ،
توی هر پک حدود یک و نیم گرم گل ...
چه سودی می تونستم ببرم ... (sm172)
بچه مذهبی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم که خدا هست یا نیست یا اون دوره زمانا واقعا چه کار کردن اینا
یعنی شاید اعتقاد نداشته باشم ولی حداقل اینو کامل می فهمم که اگرم اعتقاد اصلا نداشته باشم حداقل در عوض کفرم نمی کنم چون نمیدونم هست یا نیست .
نسبت بهش بی تفاوتم. حالا بحث اصلی و درگیری امشب هم همش به خاطر این بود /
من حالا احساسم اینه یعنی کامل به این اعتقاد دارم که گلوی علی اصغرو تو جنگ نیزه زدن . زنا رو بردن . آب رو بستن . همه رو سر بریدن . من میگم اینا معصوم بودن .
اینا آمدن حرف بد زدن بعد به منم انگ ماله کش رزیم رو زدن آخه اینا کجا اونا کجا .. یکی که میاد یه طفل رو می کشه اصلا ادم هست ؟
(sm50)
بهمن بسته هزار تومن بود ،
الان شده دو هزار و پونصد تومن ،
آدم دردش رو کجا ببره ،
به کی بگه ...
بگذریم من خلاصه رو بهت گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدر قشنگ بودکه چند بار ریپلی شد. این کارشون که کیفیت خوبی داشت باید کارای دیگشون هم شنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیستو هم کارای قدیمیش خوبه از موقعی که اومد طرف هاوس برای خیلی ها تموم شد (sm25)
(sm19) زیارت عاشورا قبول بشه زودتر برو بخواب که صبح باید تو نماز عید فطر شرکت کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیستو تا ابد پرچمش بالاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند الان اکثر قدیمیا کاراشون خیلی افت کرده ، حتی آرمین فن بورن و بقیه ...