ای کاش عشق را زبان سخن بود ...
فقط حضرت استاد رضا یزدانی می تونه به این زیبایی این شعر فوق العاده رو بخونه و حق مطلب رو ادا کنه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش عشق را زبان سخن بود ...
فقط حضرت استاد رضا یزدانی می تونه به این زیبایی این شعر فوق العاده رو بخونه و حق مطلب رو ادا کنه ...
عزیزم این همه فجایع تو جهان رخ داده ولی هر سال براش عزاداری نمی کنیم اونم به این شکل...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تورو میشناسم می دونم چی میگی
کونیا بیایین اینجا ببینم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
آره منم پستای اول گفتم منم عزاداری نمیکنم والا فقط یه اعتقادی دارم . اسلامو ولش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو تون یه خورده تند رفتین یه دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی هادی جان چاکرتم (sm19)
نقل قول:
عمام کی؟ (sm2)
(sm2)معذورم از گفتنش
چشمای تو ،
عشق و جنون داره ... (sm50)
درسته البته آرمین آدم تنوع طلبیه به یه سبک قانع نیست همیشه دوست داره همه جور سبکی رو امتحان کنه چند وقت پیش حتی یه آهنگ تو سبک Nu Disco ساخته بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مدتیه در حال امتحان کردن سبک های مختلفه از ترنس که تقریبا کشیده بیرون
کارای جدیدش به سلیقه منم جور در نمیاد دیگه وگرنه چندین ساله طرفدار سر سختشم
(sm70)نقل قول: