(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا کارای بی کلام راک میخوام بزنم اسلو روش کار کردم یه ذره کار داره یه ذره موسیقی شرقی باس قاطیش کنم به عنوان ایرانی ، اونم بیاد فنلاندی بخونه هم کم کارمون شروع شه (sm120)
البومشون کادو داد بم ۵۰۰۰ نسخه زده میشه روش حساب کرد (sm59)[/QUOTE]
آپلود کن بده اینجا دیگه(sm2)
آپلود کن بده اینجا دیگه(sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الان یعنی بهش خیانت کنم (sm2)
از الان یعنی بهش خیانت کنم (sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار بدونه یه ادمین گروه با هیچکس شوخی نداره (sm2)
آپلود کن بده اینجا دیگه(sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن با من بودي ؟ (sm2)
بذار بدونه یه ادمین گروه با هیچکس شوخی نداره (sm2)[/QUOTE]نقل قول:
زیاد حرف بزنی ادمین دختر فنلاندی میارم جاتا (sm2)
باو نقل نگيريد بذاريد تموم شه اين بازي ِ كثيف (sm2)
نفهميديم چي به چيه (sm2)
الآن با من بودي ؟ (sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از من نقل بگیری این هر موقع میاد میرینه به نقلا (sm2)اون واس واس من بود ماس(sm120)
الان كي با من بود (sm2)
دیکه نکاه کنی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه بعد کل داستانو بعضی سکانس ها رو ازت میپرسم نکاه نکرده باشی دلخوری پیش میاد(sm70)(sm70)