خب دیگه به قیمت گیلاس توجه ای نکرده بودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دیگه به قیمت گیلاس توجه ای نکرده بودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خوبه ادم تو حیاط یه درخت میوه انگور یا همین گیلاس داشته باشه یه حالی دیگه ای داره وقتی می چینی میخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شاتوتی که تو بازار می فروشن شاتوت نیست که توت سیاهه . الکی اسمشو گذاشتن شاتوت
شاتوت زیاد نمیارن چون گرانه ولی خیلی خوشمزه ست . خیلی هم خاصیت داره .
توت سیاه اصن آبه شیرین هم نیست اکثر ..
یادش به خیر یه درخت شا توت توی پادگان ما بود تو فرودین ماه بود یا اردیبهشت رفتم رو درخته اونجور کامال نرسیده بود
ولی همونم می خوردی ترش و شیرین بود خیلی خوشمزه بود اون شاتوته
آلبالو هست و گیلاس تو حیاط ما ...نقل قول:
گیلاس قرمزه ؟ یا ازین زرد و قرمزاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال می کنی دیگه . *** تو این حیاط ما کوچیکه نمیشه باغچه گذاشت آدم یه درخت بکاره (sm1)
قرمزِ ...نقل قول:
یه هفته پیش رفتم بازاز گیلاس دیدم تازه اومده بود قیمتش 20 تومن بود شوکه شدم کیرم تو این مملکت
معلوم نیست چه گوهی میخوره روحانی
مهدی یغمایی - نگارا
بعد از مدت ها یه آهنگ شاد و خوب گوش کردم ...
گوش کنید ،
مغزتون آزاد شه ،
از هر چی که هست و نیست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]