چرا اردشیر قلعه رو دعوت نمیکنن ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا اردشیر قلعه رو دعوت نمیکنن ؟(sm2)
حسین بی ادب
مسی و رونالدو در یه سطحن ولی مسی از فوتبال بیشتر لذت میبره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر قلعه بود مسی رو میخرید سال بعد می بردش استقلال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باورتون نشه ولی خواب دیدم 6 تا از ارژانتین میخوریم بعد اومدم باران حسین میگفت دیدی 6 تا خوردیم (sm120)
مسی هم جدیدا واسه خودش مافیا شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا تو مافیا میشه
به خواب من ایمان بیاورید بازی رئال اتلتیکو رو هم خواب دیده بودم (sm120) (sm2)
من فقط یه بار گفتم دیدی گفتم اونم حذف اسپانیا بود که واقعا دیدی گفتم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب بعد از ناهار بوده ؟(sm70)نقل قول:
مسی راه سقوط رو خیلی زود در پیش گرفته(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]