(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیتوانی بازیکنای قدرتی داره ،آمریکا که وصله به ریش و پشم جیمز هاردن و استیفن کوری
بازی خیلی جالبی میشه
(sm98)
خدا کنه دوبی اسپورت پخش کنه
برم که باز این اکبر با شکلکش اومد (sm27)
اکبر مگه خار داره ؟(sm70)
(sm70)
به سینه می زندم سر ، دلی که کرده هوایت
دلی که کرده هوای کرشمه های صدایت
نه یوسفم ، نه سیاوش ، به نـَـفس کشتن و پرهیز
که آورد دلم ای دوست ! تاب وسوسه هایت
تو را از جرگه ی انبوه خاطرات قدیمی
برون کشیده ام و دل نهادم به صفایت
تو ، سخت و دیر به دست آمدی مرا و عجیب نیست
نمی کنم اگر ای دوست ! سهل و زود ، رهایت
گره به کار من افتاده است از غم غربت
کجاست چابکی ِ دست های عقده گشایت ؟
به کبر شعر مبینم که تکیه داده به افلاک
به خاکساری دل بین ، که سر نهاده به پایت
« دلم گرفته برایت » زبان ساده ی عشق است
سلیس و ساده بگویم : دلم گرفته برایت !
حسین منزوی
(sm50)
ایتالیا لهستانو بزنه شاهکار کرده (sm128)
لهستان
ايتاليا0
0(
(16
23
لهستان
ايتاليا0
1(
(19
25)
)1393/06/20 22:45 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] استراليا
فرانسه0
1(
(22
25
(sm77)
(sm70)
گلاب چیه ؟
حذف کرد (sm120)
یکی از کارای آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو گذاشته؟
کسی گرفت؟
دیوانست؟
کار خوبیه (sm70)ولی چه جور لو رفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم دانلود میکنم (sm77)
سرکاریه عایا ؟
من گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیکو فایل اپلود کرده
نه باو خیلی بی کیفیته یکی رفته انگار پشت استودیو با گوشی ضبط کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم دیوثی کوشی جاساز کرده بوده ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت تخمیه ولی معلومه کار خوبیه (sm70)
خب از این فایلا به دست ما هم میرسه ولی این رفته گذاشته رو سایت!! عجب پدیده ایه
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که لینک گذاشت خود اسکولش نبود ؟(sm70)
پخ کنین باید برسونم به محسن
گذاشتم رو صفحتنقل قول:
با vlc اجرا کنید صداش واضح تر میشه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا کار رو اشتراک نذارین ، ازتون خواهش می کنم
فشار آقا فشار خیلی تاثیر داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اوشکولو می گه امیدوارم با هماهنگی محسن پخش شده باشه (sm2)
ای بابا ای بابا ای بابا (sm98)
محسن قاطیه (sm25)
تنها برنده ی پخش این دمو وب ممر بود (sm2)
رفتم تو سایت ابی عضو شدم بستمش به فحش (sm70)
محسن بد میخواد ببینه کی پخش کرده (sm54)
محسن :
بتوني پيدا كني خوبه (sm142)(sm1) باید پیدا کرد این دیوثو
فکر کنم این کاربر باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به الی ندین (sm2)
ممر زنده ای تو هنوز؟ (sm59)