(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنوقت دیگه باید دقیقه ای اعلام کنن(sm25)نقل قول:
اون دیگه پیروزی های لحظه ای هستش ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
همچین دختری از اولشم معلوم بود همچین آدم عوضی ایِ... پسر دایی روانیت نباید به دامش میوفتاد که افتاد! (sm178)
(sm120) خب دروغ گفتم؟ (sm51)نقل قول:
چاکریم... (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من متعلق به همه شمام (sm59)
برو بیرون اگه همسرت بفهمه همچین تاپیکی هم هست تو سایت رضایت نامه رو باطل میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشُ دادیم دست تو که کنترلش کنی دیگه سیب زمینی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسر شان... اینا همونان که چراغ خاموش میان تاپیک... ینی میخوان کسی ندونه از این جور کلیپا هم میبینن... از این جور جک ها هم میخونن... کلن اینا انسان های بدبختین که واسه دیگران زندگی میکنن... اهنیت نده بهشون... ما که خیلی میخوایمت (sm19)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
آسمون ابریِ... ولی دریغ از یه چیکه بارون... هی گوگوش هـــــــــــی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيزي(sm134)
يك نصيحت از دكتر " نيلجسيژوكستانيفيك "
دكتر " نيلجسيژوكستانيفيك " ميگه :
وقتي اينقدر گشادي كه اسم منو نميخوني نصيحت ميخواي برا عمت ...؟!!!
خانوما هرچي با " واي فاي "و " وايمكس " و " وايبر " و "واتساپ " كار كردين بسه ديگه
ديگه وقتشه كه با " وايتكس " كار كنين
آخه عيد نزديكه ...
قابل توجه شیخ عزیزمون مجـــــــــــــــــــــی (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همونان که در خلوت کارای بد بد می کنن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
مقصر اصلي کيست؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خانم دکتر هاشمي از پزشکان متخصص است. وي در تماسي از ماجراي خود ارضايي نوزاد 9 ماهه اي خبر داد.
بعد از تعدادي سوال و شنيدن پاسخ اين بانوي نگران، متوجه شدم که وي همواره براي سرگرم کردن نوزادش، او را مقابل تلويزيون مي گذاشت تا برنامه کودک يا ديگر برنامه هاي تلويزيوني اعم از سريال و غيره را مشاهده کند.
وي در اين باره گفت: متأسفانه وضعيت فرهنگي جامعه به شدت بحراني است و روز به روز هم در حال بدتر شدن است. هر روز بيماراني به ما مراجعه مي کنند و اتفاقاتي را بيان مي کنند که بي سابقه و تکان دهنده است.
اين پزشک ايراني همچنين افزود: هفته گذشته يکي از بيماران، نوزاد 9 ماهه خود را نزد بنده آورد و گفت "فرزندم هر روز سه بار به خود مي پيچد و دقايقي بعد شروع مي کنند لبخند زدن. در همين حال شلوارش هم خيس مي شود. ابتدا فکر مي کردم ادرار کرده اما بعد از بررسي موضوع متوجه شدم خيسي بر اثر ادرار نيست لذا نگران شدم و نزد شما (پزشک) آمدم".
دکتر هاشمي ادامه داد: بعد از تعدادي سوال و شنيدن پاسخ اين بانوي نگران، متوجه شدم که وي همواره براي سرگرم کردن نوزادش، او را مقابل تلويزيون مي گذاشت تا برنامه کودک يا ديگر برنامه هاي تلويزيوني اعم از سريال و غيره را مشاهده کند.
او افزود: ابتدا بنده فکر کردم که اين خانواده در خانه شان ماهواره دارند، اما متأسفانه فهميدم حتي ماهواره هم ندارند بلکه اين کودک از طريق برنامه هاي بد آموزش رسانه ملي بخصوص سريال هايي که پخش مي شود، تحريک مي شده و به اين شيوه خود ارضايي مي کرده است.
خانم دکتر هاشمي در ادامه گفت: شايد در نگاه اول، والدين فکر کنند که برنامه هايي که پخش مي شود مشکلي ندارد اما بايد بدانند در بسياري از مواقع نوع پوشش و اتفاقاتي که در سريال رخ مي دهد اعم از آشنايي دختر و پسر، عاشق شدن، ازدواج، طلاق و غيره و نيز استفاده از برخي پوشش هاي رنگارنگ و مهيج، همه و همه به مرور زمان بر روان انسان ها و بخصوص کودکان تأثير منفي مي گذارد و در نهايت ما شاهد رخ دادن چنين اتفاقاتي مي شويم.
اين پزشک ايراني همچنين افزود: اين اولين نمونه از اتفاقات عجيبي نيست که به بنده مراجعه شده است. براي مثال پيش از اين هم مادري نزد من آمد و از رفتارهاي جنسي دو کودک زير پنج سال خود خبر داد و گفت "مشغول کار منزل بودم، متوجه سکوت دو فرزند دختر و پسرم شدم. رفتم ببينم که چه کار مي کنند؟! ديدم که همديگر را عريان کرده اند".
وي در پايان گفت: بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد مشاهده تلويزيون براي کودکان زير دو سال مانع رشد ذهني و فکري آنان شده و آنها را کم هوش تر از ديگران بار مي آورد.
(ملاحظات: 1- تصوير آرشيويي است و مربوط به اين نوزاد نيست 2- از کاربران محترم بخاطر انتشار اين مطلب عذرخواهي مي کنيم اما هدف اطلاع رساني و هشدار دادن بوده است)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا بچه نیستن گودزیلان.(sm77)
9 ماهگی... خودارضایی(sm77)
5 سالگی... لخت کردن همدیگه(sm77)
من تو 9 ماهگی و 5 سالگی اصن نمیدونستم شومبول توانایی دیگه ای به جز شاشیدن داره.(sm120)
(sm155)(sm155)(sm155)
امان از جِهالت آدمی ...نقل قول:
نقل قول:
نه اینو که گفتی راسته (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم به کارهایِ بد دیگران میخندن و میگن چه آدمیِ فلان کارو میکنه ؛ چقدر بَدَن (sm50)
نقل قول:
امسال آسمون اینجا هم فقط ابر داشته ؛ نشد دو روز بارون درست و حسابی بیاد ؛ چه برسه به اونجا (sm172)
تنها راهی هم که بنظرم میرسه ، خواهرا یکم گوشه لباسشونو باز کنن بلکه سیلی نازل شه ...
نقل قول:
بیا و امشب فقط متعلق به من باش ؛
ای همه ی جانِ من
ای نوید امیدِ من
(sm2)
نقل قول:
فدا بشم (sm127)
برا اون دسته از افراد هم متاسفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم شیخ گشادِ ؛ بگو با شیوخ العظماها گشته از آنها درس جسته (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیک سلام
6500 میلیارد دیگه فساد حساب نمیشه ؛ این فسادا مال یه دیقشه ، رقمای زیر 10 هزار میلیارد یه جور توهین حساب میشه ؛ به همچین فسادگرایی تو دادگاه فقط میخندن میگن خاک تو سرتون بی عرضه ها (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی مطلب از این مضحک تر نشنیده بودم ، کدوم عقلی میخواد همچین حرفی رو قبول بکنه ، وااای بر اون مغزی که حتی یه لحظه حاضر میشه همچین شر و وری رو باور بکنه ...
رفیق تو دیگه چرا ، کذب محض (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا یه خورده بکار بگیرین اون عقلی رو که گفته شده تمایز ما با حیوانات همین عقل میباشد ...
ینی هر کی هر چی میگه باس باور کرد (sm172)
بروبچ کسی از اوضاع تهرون خبر داره ؟؟ هواش چطوریاست ؟؟؟
نمی دونم این اتفاق اصن میتونه تو چنین سنی یعنی 9 ماهگی بیوفته یا نه.نقل قول:
ولی الان تازه رفتم منبع خبر رو دیدم و فهمیدم کذب محضه.(sm120)
شبا موقع خوابیدن وقتی بهم میگن شبت شیک همیشه با کت و شلوار و کراوات میخوابم
من به خانم دكتر هاشمي توصيه ميكنم خودشون جهت معالجه به روانشناس مراجعه كنن چون شديدا به روان درماني نياز دارن مسخره ها به شعور آدما توهين ميكنن . با ديدن برنامه هاي تي وي ماااااااااااااا؟ جل الخالق (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود گرفته و غبار آلود مثل هميشه (sm172)
اون که همیشه بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر بارندگی چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهي 2 قطره ميچكه كه اونم دقت كنيم احتمالا كبوترا اجابت مزاج كردن (sm2)
آخه بچه نه ماهه رو صداش میکنی بزور برمیگرده نگات میکنه ، تشخیص نمیده ؛ بعد بچه نه ماهه که پوشک داره چجوری مادرش فهمید میخنده داره خود ارضایی میکنه تو پوشکش بچه نمیشاشه عایا؟ نباید پوشکش خیس باشه؟، اصن گیرم بچه نه ماهه خود ارضــ.ایی کرد ، بچه نه ماهه آب کمر داره که مادرش میگه فهمیدم که جیش نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وااااای چجوری حاضر شدین یه ثانیه باور بکنین ، دلم میخواد کلتو بکنم شانس آوردی پیشم نیستی (sm172)
بعدشم اصن فکر کن که یه سایت خبری همین رو منتشر کرد ، مگه هر چی که تو خبرگزاریا بنویسن راسته؟
فک کن من الان تو خبرگزاری هستم ، هر چیزی که بخوام رو میتونم پست کنم ، والا اینجا سخنگوی دولت میاد رسما جلو دوربین دروغ میگه میگه فلان کار نشده ، بعد دو روز بعد تایید میشه که فلان کار شده ، منبع کیلو چنده ، خودت یه دو دو تا چار تا بکن ببین با کدوم عقلی جور در میاد اخه ...
خلاصه شانس آوردی نیستی دیگه (sm142)
متأسفانه اين کاربران عزيز، بجاي اينکه متوجه بخش مهم خبر يعني انحراف در برنامه هاي رسانه ملي باشند، به اتفاقي که براي نوزاد رخ داده توجه کرده اند و به دليل بي سابقه يا کم سابقه بودن چنين اتفاقي، از اصل منکر آن شده اند.
پس بگو قصدشون انحراف بچه 9 ماهه نبوده اطلاع رساني انحراف در برنامه هاي رسانه ملي بوده (sm30)(sm30)
توی مازندرانش ما امسال رنگ بارون رو ندیدیم چه برسه تهران ...نقل قول:
نقل قول:
(sm25)
احتمالا عباها شکلاتی ، سفید ، زرد بودند ...نقل قول:
که باعث تحریک شدن ...
وقتی که ؛ پلی شد ...(sm50)
یعنی میتونم به جد بگم امسال تابستون گرمترین سالیه که در پیش داریم ....نقل قول:
تا چند وقت پیش یک روز در میون پام تهران بود ... الان هم با اینکه کلی کار ریخته سرم میخوام برم ... یه طورایی دلم تنگ شده واسش ....
نقل قول:
گاهي از حرص نميدونم چي بگم (sm178)
حرص نخور پوستت چروک میشه ... اونوقت دخترت رو دستت میمونه (sm70)نقل قول:
نقل قول:
خدا به داد برسه (sm74)
نقل قول:
عمرا (sm59)
پارسال با اینکه کلی برف بارید ولی باز تونست با آب شدن همین برف ها ذخیره آب تامین بشه ولی امسال که هیچی ....نقل قول:
یعنی کل زمستون گذشت ، ما کلا 2 بار بارون رو دیدیم ، اونم نصفه نیمه ....
ملت اینجا با آستین کوتاه میرن بیرون