از اون مشکلاست که اساسا از هر 100 نفر شاید یه نفر اسیرش بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
از اون مشکلاست که اساسا از هر 100 نفر شاید یه نفر اسیرش بشه
خوب دیگه هر چی سنگه مال منه لنگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو موسیقی کلاسیک ها به چندتا چیز دقت کن، اول رهبر ارکستر بعد خود ارکستر بعدم تاشر آلبوم، با یه سرچ میشه معمولا بهترین اجراها رو پیدا کرد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که موسیقی کلاسیک کار می کنید ...
اگه ممکنه لینک فول آلبوم نیکولو پاگانینی رو لطف کنید ...
(sm50)
سلام (sm10)
یه روز و نصفی رفتم سرِ کار (sm50)
دیدم طبعم اصلا با ، بازاری بودن ساز گار نیست (sm74)
به ، به اصطلاح رفیقم گفتم : دیگه از صبح نمیام (sm50)
چ تجربه کوتاه مدتى(sm50)
تو مشکلت با بازارى بودن چيه!؟ (sm25)
ای کاش شبی دوباره وقتی تورو میبینم
مثل گذشته بازم تورو عاشق ببینم
اون شبائی که باهم ستاره میشمردیم
زنده به خاطر هم . برای هم میمردیم
دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم
روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم
دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم
روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونی چه قدر خاطرت رو می خوام (sm19)
عزیز دلی، خوب بودن خودته (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تینجا خالیا گرون پر میشه
(sm50)
آخ آخ رفتم به 20 سال قبل یادش به خیر(sm50)
شماعی زاده تراک 5 آهنگ بی ستاره از آلبوم زنده باد عشق (sm181)
فقط میتونم بگم یادش به خیر
ساسی قضیه یِ آهنگِ کاروان معین که دنبالشی رو به عباس بگو شاید سرِ نخی داشته باشه ازش (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm176)(sm127)
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . توی همین یه روز و نصفی خیلی چیزای تازه و بَد از رفیقِ دورانِ دبستان تا دبیرستانم دیدم (sm172)
در واقع هیچ مشکلی با 8 ساعت الی 10 ساعت کار کردن توی روز نه دارم !
همین طور با بازاری بودن !
من با آدمای بازار مشکل دارم .
که اگه خودم یه روز واردِ بازارِ خرید و فروشِ حالا هر چی بشم تلاش می کنم که مثله اونا نه شم .
من ترجیح میدم کلاه سرم بره تا سرِ کسی کلاه بذارم و بینِ گرگا خورده بشم تا خودمم گرگ بشم .
امید وارم زورم به رسه که این جوری رفتار کنم و مغزم قاطی یِ این سیستمِ کثافت نشه .
من برای تصنیف کاروان به معین ایمیل دادم چند روز پیشنقل قول:
ولی هنوز جوابی نداده
امیدوارم جوابم رو بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ولله ! (sm127)
به کجا ایمیل دادی !؟ (sm54)
آدرس ایمیل معین توی وب سایتش هستشنقل قول:
تا بحال به چندتا از هنرمندا و خواننده ها ایمیل دادم
مثه گوگوش ، لیلا فروهر ، پرویز صیاد سیاوش قمیشی و ...
لیلا فروهر و پرویز صیاد جواب ایمیلم رو دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید وارم نتیجه بده (sm10)
والا خيلى سرچ زدم اينور اونور اما نسخه کاملش هيچ کجا نيس...تصيف زيبايى هست که درراديو اصفهان گل مرد و معين بااين اهنگ معروف شد( قبل يکى را دوستت مى دارم)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال پيش از طريق نزديکان معين پرس و جو کردم موفق نشدم پيدا کنم و متاسفانه معين ادم خيلى تنبلى هس و ديگران بايد اونو وادار ب کارى کنن!!!نقل قول:
اميدوارم جواب بگيريم!
ساسان تو هم بهش ایمیل بدهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید موثر باشه
ستار - ایران ایران
عماد رام
رئال - اتلتیکو
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مى فهمم چى مى گى (sm50)
تو بازار بايد سر اينو اونو کلاه بزارى و خودتو بکشى بالا چون رقابت زياده وگرنه ضرر مى کنى!!!
منم وجدان اخلاقى داشتم مث تو اما هرچقدر درستکار باشى سرت کلاه مى ره!!! ى جور قانون نانوشته هست!
ولى تو خدمت فهميدم کجا دارم زندگى مى کنم و چطور بايد خودمو سرپا نگه دارم
تو هم ى موقع ب اين نتيجه مى رسه که بايد گرگ باشى!!!!
منم باهات موافقم اما خب چاره اى نيس!!!!
دلم برا رامی خیلی تنگ شده کاش مثل قبل بیاد تو جمع و با ما باشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس با این وضع شیرِ گاز رو باز کنم راحت ترم (sm50)
آهنگ کاروان معین از من 1 دقیقه و 27 ثانیه ست(sm74)نقل قول:
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)