(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
آخه سنتوری 2 چرا (sm172)
(sm70)اشترم تو اسپیکر داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولایت عراق شامل عراق و کویت
ولایت شام شامل سوریه، لبنان، فلسطین، اردن و سینا
ولایت حجاز شامل عربستان سعودی، امارات، قطر، بحرین و کشور پادشاهی عمان
ولایت یمن
ولایت خرسان شامل ایران، افغانستان و ازبکستان(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امرو صب نتم قط شد بعد مدتها ..
شانس آوردیم بد موقع نت نرید ..
کرسی شعر نگو الی..این کسکلک بازیارو خودم بت یاد دادم.. به من تحویل ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت دقیقا همون عکسی که لینکشو به من داده بودیو با همون سایز گذاشته بودی..منم واسه اینکه دیگه حرفی نزدی همون کار تورو کردم..حالا زبونت درازه بازم
خودتم همین کارو کردی
(sm2)(sm59)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو من وقتی گذاشتم چک کردم درست باشه تو رفتی دوباره اپ کردی سرور خودت مث اسکلا با همون سایز گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]