(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
صدارو .. :l
یعد این همه سال اهنگ داده (sm2)
اکران فیلم سینمایی «۵۰ کیلو آلبالو» ساخته مانی حقیقی در سراسر کشور توقیف شد
خب دیوثا من شاه مقصود رو گوش دادم اینارو چیجو هضم کنم .. (sm74)
فحاشی هواداران محسن چاوشی فاجعه است
خاک بر سرتون (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین اوتوبس پلی تا یراحی بیاد .. :l
یه حسی میگه یراحی امشب نمیاد
ویدیوی یگانه فقط 8 مگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا دوستان من این آهنگ رو از یکی از مشتری های فیلمم که فوق لیسانس ادبیات فارسی داره پرسیدم گفت در مورد این شعر به خاطر کلمات مخصوصا جایی که مولانا میگه که گردون را بگردانی همه فکر میکنن برا خدا گفته اما اشتباهه این شعر تمام و کمال تقدیم شده به حضرت شمس تبریزی پیر و مرید مولانا ( یکی از دلایل اونجایی که میگه عجب جسمی ..چون خدا جسم نیست) گفت این مطلب رو حتما به دوستان چاوشیست بگید اگر هم دست اندرکاران فکر میکنند این شعر رو برای خدا گفته اشتباه کرده اند ...بهرحال من گفتم بهتون راست و درستش با اون دانشجوی فوق لیسانسنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر به آهنگ کچل میرسه تیترو .. (sm59)
آهنگ جدید و بسیار زیبای بهروز صفاریان به نام آرامش ...
صدای صفاریان (sm3)
فرشاد حسامی میکس کرده ..
ریدم تو این صدا (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصورم از تو دود هوا شد رف .. (sm81)
صعود میکردم به قله ی چشمات ..
سقوط میکردم مهم نبود برات ..
(sm81)
دلم میخواست که تو رو حبس کنم تو صدام ..
هیچکی به غیر از تو مهم نبود براااااااااااااااااااام .. (sm81)
پناه میبردم به کوچه و بارون .. (sm50)
اماده باشید
قسمتی از اهنگ یراحی
بغضت دلیل دییوونگیمه
گفتم نباشی این زندگیمه
الان ببین علیخانی براش چیکا میکنه ..
برا یگانه به زور حرف زد ..
وای نگو.میکشه اینجاش(sm81)(sm1)نقل قول:
هرچی پول بدی اش می خوری
یراحی پخش نشد
یعد اذان ادامه نداره ؟؟
گفتم یراحی امشب نمیاد
یراحی پخش نشد چرا ..
حتما اهنگ اماده نیست (sm2)
سال سال یگانست
رف رو تریاق اذانه باس قط کنم .. (sm74)
می خوام یه ویدیو بزارم از متالیکا منفجر شین از خنده (sm2)
نبینید از دستتون رفته (sm2)
معلوم نیست شاید بعد اذان ادامه داشته باشه برنامه
علیزاده ..
حجت هم داد ..
(sm155)
این اذان اخه کی میخواد بگه اه نیم ساعت با تهران فرق داره (sm178)(sm178)
حجت اشرف زاده
ه یوزرم تو کیونت.. البته اگه پیداش کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک 40 ساله(sm2)