محسن گفته دیوث ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن گفته دیوث ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] |دیروز, 23:54| [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
| [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
******** نیست
ر لینک رو پاک کن تا ن
پاسخ : ادبیاتت جواب خودت رو میده .
ابراهیم
(sm2)
حساب کاربری شما به دلایل زیر توسط مدیر مسدود شده است :
تاریخ اتمام : دسترسی نامحدود
این عمل به طور اتوماتیک انجام می گیرد.(sm120)
(sm2)نه بابا اخلاق مدارِنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل شکلک مال محسن بود
تهِ باک میسوزونیم ولی هستیم استاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آهنگ زمان علیرضا قرایی منشُ گوش دادی؟ نظرت؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونم باو شوخی کردم
قرائی منش کارش خیلی خوبه (sm50)یه کم فقط باید مدرن تر کنه ملودیاشونقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونه ملودیایی بسازه که غربی تر هم باشه
زمان تقریبا همین ویژگی رو داره... زندگی که کلا تمش غربیه...نقل قول:
ولی اجرای آهنگ زمانُ یه جور خاصی دوست دارم (sm50)
همینجوریش عالیه با تنظیم صفاریاننقل قول:
زمان زیادی پاپ کلاسیکِ تحریراش
دیوثا منو فحش کش کردن (sm70)
اجراش رو ملودی خیلی خوب سوار شده... افت و خیزهای آهنگ با صداش خیلی خوب مچ شده... ضمنا خودت بهتر میدونی من کلا بیشتر علاقم به سمت همین پاپ کلاسیک و پاپ سنتی و کارهای ایرانیه تا غربی (sm128)نقل قول:
چ خبره باز (sm2)
گلاب لو رفت؟(sm54)
ممر هستی ؟
نه دمو داده چاوشی دل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرمز شجاعی مهر چی میگه اونجا (sm30)(sm30)
(sm2)
(sm2)
پاروام اگه نشد سیزده..بیرون نیاد هر شب یه اهنگش لو میره..اینو به محسن برسونین(sm138)
خوبیش اینه فضاش زیاد تکراری نیست..نبوغ خوبی دارهنقل قول:
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی بم میگه هر وقت تونستی مثل ادم صحبت کنی بیا اینجا (sm2)4 تا اکانتمو بست
ای پی بن هم شدم (sm2)نقل قول هارو هم به تا اطلاع ثانویه از حالت اتوماتیک ورداشت (sm120)
فیسی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بیا (sm142)نقل قول:
خیال می کردم برای پیشونیم یه خونه ی کوچیک رو شونه هات داری
چه بی دلیل, چه زود بهونه گیر شدی
چقد دلیل واسه بهونه هات داری
آهای فرصت کم! آهای راه زیاد!
یه عمر فاصله بود از تو به این آغوش
بین من و تو هنوز یه ریز برف میاد
به دیدنم که میای لباس گرم بپوش
به دیدنم که میای برام گلاب بیار
که مزه مزه کنم نفس کشیدنتو
برای تشنگیام یه کم سراب بیار
که باز دوره کنم خیال دیدنتو
میلاد جان ترانه ش قبلا لو رفته (sm70)
فقط این یه تیکه رو گذاشتم واسه برنامه مینی لیریک (sm98)
آمدیم نبودی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر انتشار آهنگ ( این بود زندگی ) در روزنامه صبح قزوین
این مطلب ماه قبل چاپ شد ( نویسنده : ابراهیم غلامی )
(sm2)
(sm2)
یه کم سراب بیااااااار
آخرش چه تحریری میزنه (sm81)
الی صبح اومدی هیچی در مورد این دمو نذاریا..
(sm2)(sm2)
(sm2)
پر از وحشت،پر از تردید،پر از احساس یک دردی
همیشه جزو یک کابوس،به رویا برنمیگردی
خوره خوردست روحت را و تو کم شده ای کم کم
صدایت در نمی اید به جرم اینکه یک مردی....
(sm79)
(sm137)