از اينستاگرام داريوش بلاک شدم!!! (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
از اينستاگرام داريوش بلاک شدم!!! (sm54)
(sm98)
- (sm2)
مجموعه آثار پاگانینی برای ویولن و گیتار با کیفیت (Ape, image+.cue) تایید کردی بگو ردیفش کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nicoló Paganini – Complete Works for Violin and Guitar (9 CD box set, APE)
# Composer: Niccolo Paganini
# Performer: Luigi Alberto Bianchi, Maurizio Preda
# Audio CD (October 26, 2004)
# Number of Discs: 9 CD box set
# Format: APE (image+cue)
# Label: Dynamic
# ASIN: B00066FB6G
# Size: 2.2 GB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی آقایی
همین خوبه
یه دنیا ممنون ...
مرسی بابت منشن علیرضا جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای inna واقعا سطحی شده
بین تک آهنگای یکی دو سال اخیرش من فقط heaven رو دوست داشتم
میشه لای موهای تو گم شد
بس که موهات پیچ و خم داره ... (sm50)
فالو کنید ، اجباری ست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm127)(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
این بغضِ شبیهِ اشک هایم برای پرویزِ صیّادِ صمد چاپلین نه بود . . . (sm50)
از ناصر تقوایی به پرس . . . (sm81)
شاهین - گفتارِ 3
ندایِ موسیقی (sm81)
اون روزِ کذایی که " ندا " از پیشِ ما رفت داشت می رفت کلاسِ موسیقی (sm50)
چرا تا تو را داغ بودم
نگفتم؟
چرا بیهوا سرد شد باد؟
چرا از دهن
حرفهای من
افتاد ؟؟؟ ... (sm50)
زنده نام دکتر افشین یداللهی ... (sm81)
(sm172)...(sm27)
برایِ نه بودنِ براهنی و بیضایی (sm50)
4 تا کتاب از رضا براهنی یِ بزرگ خوندم (sm50)
ظل لله
آواز کشته گان
چاه به چاه
تاریخِ مذکّر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس به جز ظل لله و اسماعیلِ نصفه و نیمه و گزیده یِ اشعار ( بدونِ اطلاع شاعر ) و چند تا تک شعرِ پراکنده هیچ کتابِ شعری از رضا براهنی توی نت نیست !؟
همین طور اسماعیل خوئی !
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا اینو امتحان کنید ببینید اکیه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Paganini – Complete Works for Violin & Guitar CD 1.rar.html
بچّه ها شما به غیر از اینایی که گفتم کتاب شعرِ دیگه ای از رضا براهنی سراغ نه دارین توی نت !؟
چرا آخه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر گذاشتی؟
نقل قول:
(sm118)(sm127)(sm176)(sm118)
اره.... نوشتم تو پست اخرش که سراب رد پاى تو رو داره تمرينى اجرا مى کنه، نوشتم کاش ب جاى همکارى با اينا دوباره با ايرج خان همکارى کنيد.... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سراغ نه چراغ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد آر آرش سبحانی یِ عزیز (sm50)
خیلی عجیبه از هرکسی انتظار داشتم جز ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور ایرانو تو خط بکش بابا خط بکش(sm50)
شیرِ تفاخر هم مسموم بود پشکل داشت (sm50)
نقل قول:
دیگه چه انتظاری !؟ وقتی باب دیلن هم دستِ پاپ رو بوسید . . . (sm81)
اونا که برایِ آلکاتراز بلوزِ دل انگیز خوندن . . . (sm50)
آلن گینز برگ - شعرِ زوزه
وقتی که آخرین چریک داره چکمه یِ دیکتاتور رو می بوسه (sm81)
وقتی که مرکزِ جهان ، ام روز تختِ خوابِ یه نشمه یِ روسه . . .
دیگه چه فرقی داره دنیا مون تویِ دستِ کدوم دیوثه (sm50)
یغما گل روئی
باب دیلن ، قبل از این که دستِ پاپ رو به بوسه . . . (sm228)
برده پول و قدرت و عوام فریب!!!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین چریک چه بارِ عجیبی داره (sm50)
چی بگم وقتی قناری تو بهار هم نمیخونه (sm50)
صابر از علی زندوکیلی چیا داری؟
اصفهانی را اوکی کردم.
شجریان هم داره اوکی میشه.
از زندوکیلی چی داری؟
مازیار فلاحی هم داری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا رو دارم .
رسول خیلی گلی (sm176)
نقل قول:
از رو آینه میگی! (sm176)
دقایقی پیش، زلزلهای مشهد را لرزاند
ظاهرا شدت زلزله ۴.۹ ریشتر بوده