کوشان ریده به یوسف ، هدفش چی بوده آخه
نمایش نسخه قابل چاپ
کوشان ریده به یوسف ، هدفش چی بوده آخه
شاهکار مجدد فوتبال ایران: تایلند 2-1 ایران
تیم های پایه ایران در حد درجه سه اسیا هستند؟؟؟
(sm138)
ملودی محسن رو پارو خیلی بده..یعنی من نمی تونم درکش کنم...
(sm171)هدف ملودیم مشخص نیست..امون نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)شاهکاره ملودیش.. خفن ترین ملودی که میتونست بسازه واسه صداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm138)نقل قول:
(sm54) با پارو نمی تونم ارتباط برقرار کنم اصلا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدير اجرايى و فرد شماره دوی کمپانی فيسبوك، شِريل سَندبرگ به خبرنگار فورچون می گوید صفحه آزادی های یواشکی زنان ایران در فیسبوک یکی از صفحه های مورد علاقه من است.(sm3)