(sm2)علی جان دکمه خروج بالاست
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)علی جان دکمه خروج بالاست
ریده به حس آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینهمه تنظیم زد محسن
یوسفم خودش میزد
(sm50)
ملودی اون قسمت خدا از تیکه تیکه گل و دل میسازه اونجا خیلی بد شده ، خیلی سریع و بی حس میگه ، فقط میخواد خونده باشدشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ترجیع بندش خوبه
ولی من همچنان تو تنظیمش موندم ، خیلی داغونه ، کیفیت این یه تراک هم از بقیه بالاتره
امروز تو ماشین گوش میدادم ، آهنگای شاخ خارجی رو صدای 45 خر خر میکردن ، پارو میرفت رو 60 بازم جواب میداد
ولی یوسف ریده
عجیبه
(sm70) انتقاد پذیر باشدنقل قول:
(sm77) تو هم با این سلیقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیش محشره واسه این تن صدا (sm50)
گوش میدی هر لحظه فضاتوو عوض میکنه (sm54)
پارو معرکس کجاش ریده آهنگای الان ریدن
به نظرم با گذشت زمان میشه ترک محبوب همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تو هم همینطور
(sm10)
من با کل آلبوم حال می کنم به جز پارونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 2 تراک اول رو گوش دادم رسیدم به جز جا خوردم ولی بعدا تازه فهمیدم چیهنقل قول:
پارو که از اول داد میزد جز تا های آلبومه(sm50)