ثریا - علی شیبانی (sm185)(sm90)
نمایش نسخه قابل چاپ
ثریا - علی شیبانی (sm185)(sm90)
تو کلا مخت خرابه
میگم خودتو درگیر کردی ... مگر فقط تو مشکل دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دیگه زیاد فکرمو درگیر نمی کنم انقد بدبختی هست که همش محصول این سیاست کثیفه
به غیر از نفرت چیزی تو فکر و ذهنم نیست . توام بی خیال شو . شعر بزار
اگر درگیر نیستی این موضوع سیاست بیخیال میشدینقل قول:
پس تو خودت باشه بیرون بروز نده .نقل قول:
منم هی بیام اه و ناله کنم فایده ندارد...
نقل قول:
من نیازی نیست جلوتو بگیرم خودت بفنا میری
این حرفا کسشره . به فنا میری چیه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)