(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیر قبلا تذکر داده که پست سیاسی نزارین . الانم 2 بار اومد دید
منم همین گفتم مسائل سیاسی جاش اینجا نیست .نقل قول:
بدرکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کاربر جدیدی . قبلا بوده که میگم . میخوای تگش کنم از خودش بپرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم با پست دادن تو اینجا چی میخواد عوض بشه یا ثابت بشه ؟
منم میتونم مث تو هر روز بحث کنم اینجا بشه چی ؟ ا
سلام دوستان
تاپیک "دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت" قانونی داره که لینکها برام نمایش داده نمیشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mymusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام برای من هم همین مشکل هست 4 پست آخری امروز لینک دانلود نداره غیر فعاله؟ آیا کسی دیگه این مشکل رو داره؟ از پست 3196 به بعد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم نیست من متقاعد کنم خودش هی مدام ازت می بینه متوجه میشی ..نقل قول:
اگه خیلی بهت فشار اومده بریز تو خیابان مث خیلیا که رفتن و دستگیر شدن . نه اینجا بشینی پشت سیستم
با کمال احترام برو بده (sm2)نقل قول: