(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@
(sm81) یه دوره داشتم سیگاری میشدم طوری منو تو فیسبوق کوبوندی که در نطفه خفه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)سخنان کوبنده ات را قربان شوم
میلاد یه لهجه تابلوی اصفهونی داره که نگو(sm2)
دارم مغازمو میبرم یه جایی که کنار دستم پخش عمده ی سی دی و فیلم اورجینال تشریف داره که بهترینه تو اراک ... (sm59)
نه دیگه الان انقد صاب کارم به من گوزوژعر میگه دیگه من لال مونی گرفتم الان منو ببینی انقده مظلوم شدم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نمیاد دیگه مجمعنقل قول:
مگه میشه خودتو لوس نکن(sm70)نقل قول:
خیلی مرده خیلی لوتیه کلا ما اصفهانم رفتیم اصفهونی ها واسه ما شاهکار کردن از شام آوردن برامون اونم ساعت 3 شب بگیر تا پول بنزین ماشین حسین رو دادن تازه اونا دختر بودن ولی روی خیلی از مرد ها رو سفید کردن میلاد هم که اهل عشق بود پایه همه چی بود فک کنم اگه میگفتم بریم تو دستشویی های حرم یه *** پر تف مجلسی برام بزن بازم به من نه نمیگفت الان که فکرشو میکنم میبینم دلم پر حسرته که چرا اصلا اینو یه دست نکردمش هرچی گفتم نه نیاورد(sm54)نقل قول:
نه جدی میگمنقل قول:
این قسمتت یادم رفته بود(sm233)(sm26)نقل قول:
(sm64)(sm90)