کلا البوم از اول با هدست پوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب چقدر ریزه کاری داره(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا البوم از اول با هدست پوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب چقدر ریزه کاری داره(sm88)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کل البوم رو با بیتس به قول بهادر بیلتز گوش دادم (sm2)نقل قول:
زمزمه اول کار رو متوجه شدی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی خیلی هوشمندانه بود
انگار طرف داره خواب میبینه و یکی بهش تو خواب میگه دوست دارم
ابرو نمی زارن برا آدم ..حالا وقت شد آپ می کنم کلیپشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف زیادم نریده باو (sm98)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف خیلی خوبه (sm171)
اول خواب یه چیزایی رد و بدل میشه نمی تونم بفههم چی میگه (sm1)نقل قول:
یوسف میتونست بهتر باشه ولی بد نیست