[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 تومن
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 تومن
(sm120) اخه سیستم به غایت معمولی من در حدی نیس که بپرسی تا چقد هزینه میکنی در حد چن ده تومن باشه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ولش کن برو همون فن معمولی بگیر چند تا فنم بگیر بزار تو کیست درشم ببند خاک نگیره .(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)فن اینتل یه سایته زده 9500 ولی چن تا فنم داره گرین و دیپ کول بین 20 تومن تا 45 تومن نوشته کم صدا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فن کیس 12 تومنه یه تیکه پلاستیک از فن cpuگرونتره
من اینجا می خرم 5 تومن (sm2) از مزیت های شهر های کوچیک همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این هیستوری فایرفاکس پاک نمیشه چرا جالبه واقن
سایت سو.پر رفتی ؟ (sm70)نقل قول:
(sm2)نه اسکل این سایتایی که لوگین میکنی ادرسم پاک میشه ولی وقتی میری توش قسمت یوزر کلیک میکنی باز یوزرت میاد (sm2)نقل قول:
من وقتی سایت سو.پر می رم هیستوری رو پاک می کنم (sm2)نقل قول:
ﭼـــــــــــــــــاﺩﺭﯼ ﺍﮔــــــــــــــــــــــ ـرﻫــــــــــــﺴــــــــ ــــــﺘـــــــــــــــــ� �ــﻢ
ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﻗﺸﻨﮓ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ !ﻏﺮﻭﺏ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﮔﺮ ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩﺷﺎﺩﯼ ﻫﺎﯾﻢ ﻫﻢ ﺳﺮﺟﺎﯾﺶ ﺍﺳﺖ!ﺳﺮﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﮔﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﻡ!ﺑﻪ ﺭﻭﺿﻪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺭﻭﻡﺩﺭ ﭘﺎﺭﮎ ﻫﻢ ﻗﺪﻡ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ!ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺎﯾﻢ ﺑﻬﺸﺖ ﻧﺒﺎﺷﺪﻭﻟﯽ✘ ﭼـــــــــــــــــــــــ� �ـــــــﺎﺩﺭﻡ✘ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ!ﻣﺮﺍ ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺧﻄﺎﺏ ﮐﻦﺑﺮﺍﯾﻢ ﺍﺯﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺑﯿﺎﻭﺭ!ﻭﻟﯽ ﺑﺪﺍﻥ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺖ ﺭﻭﯼ ﻣﻦ ﺍﺛﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎﯼ ✘ﭼــــــــــــــــــــــ ـــــــﺎﺩﺭﯼ✘ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺭﺍﺑﺎﻫﯿﭻ چيزعوض نمي کنم! من ازادمای حسودفتنه نمیهراسم بگذارهرچه میگویندبگویندﺯﯾﺒﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻣﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭُﺥ ﻫﺮﮐﺲ ﻭناکس نمي کشمﻣﻦ ﺭﺍﻫﻢ ﺭﺍﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺿﺎﯼ ﺍﻭ ﺣﺠﺎﺏ ﺩﺍﺭﻡ!