پارو رو هر دفعه که میرسم بهش کپ میکنم..
نمایش نسخه قابل چاپ
پارو رو هر دفعه که میرسم بهش کپ میکنم..
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن رو پارو با هم بریم فضانقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ملودی و تنظیمی
چه شعری
چه فضایی
آفرین !نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر فکر کردی برای فهمیدنش ؟! (sm70)
احسان سلام (sm100)
تو پارو عاشق اونجام که میگه سرم چندتا کتاب رنگ و رو رفته..
(sm51)خوبی مشتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرکار داشتم گوش میدادم تو فضا بودم رفیقم اومده میگه پاشو جمع کن الان کارا به گا میره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی باور نکرد این آدم بی شکل بغیر از عشق با چیزی موافق نیست (sm50)