بگو (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو (sm59)
آره بگو....نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان آهنگو گوش داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور که میگفت به نظر خودش بد نیست ولی خوشش نیومده بود
تنظیمش معمولیه و تعریفی نداره .. در حد شادمهر نیست
شعرم میگفت از گمت کردم بهتره ولی یه جاهایی ریپ میزنه !
ملودی هم میگفت بد نیست (sm172)
این الان خبر بد بود(sm9)
گفتم نه چندان خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یادتون باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی مسافر اومد بیرون
و بعدش دهاتی همه میگفتن دهاتی چرا مثل مسافر نیست
وقتی پر پرواز اومد گفتیم چرا مثا دهاتی نیست....
و این جریان همینطور ادامه داره.
صد در صد از گمت کردم و معروف بهتره
حتی با اون تیزر 15 ثانیه ای میشه فهمید....
خب همه همیشه انتظاری که از کارای شادمهر دارن اینه که موسیقی در حد عالی باشه ولی انگار این دفعه زیاد نباید توقع داشته باشیم
از اولم واضح بود وقتی خودش تنظیم نکرده و به اونی هم که داده کارش معمولیه میشه آیا انتظار بیشتری داشت (sm50)
خب خبر خوبه چی بود(sm128)
با احترام به نظرتون (sm10) قسمت اول را موافقم اما گمون نمیکنم از گمت کردم بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا از معروف قوی تره
تنظیم یکی از ارکان تاثیرگذار در آهنگای شادمهر به حساب میاد و دلیل اینکه امروز شادمهر از محبوبیت بالایی برخورداره یکیش اینه که موسیقی کاراشو عمدتا خودش ساخته و هیچ وقتم تنظیم ضعیف بین کاراش وجود نداشته
اما وقتی تنظیم از خودش نباشه اون وقت قضیه خیلی فرق میکنه ...