مغلطه امان از مغلطه
نمایش نسخه قابل چاپ
مغلطه امان از مغلطه
خواهشا اون عده ی کمی که از سرنوشت خوششون نیومده انقد نیان جو منفی بدن
تا چند وقت پیش میگفتن روز سرد کجا انتخاب کجا حالا سرنوشت میگن کجا مسافر کجا
مسافر تکرار نشدنیه هیچکسم شکی نداره
همونطور که سرنوشتم در زمان خودش عالیه
شرط میبندم اگه اسم پویان رو نمیزدن تو ویدیو همه حدس میزدن ساخته ی شادمهره
فقط و فقط بشنویید و از شنیدن صدای جادویی شادمهر عزیز لذت ببرید
به قول دوست شادمهریمون هر آهنگی بنا به زمان خودش که ساخته شده ماندگار و بی نظیره و جادوانه شده
و همونطور که شادمهر هم گفته هیچوقت قصد تکرار و یکنواختی رو نداره و اگه قرار به تکرار بود حتما آثاری مشابه آثار گذشتش میخوند
هر کدوم از آثار شادمهر رو که در نظر بگیرین خودش اثری ماندگار و جاودانه و حتی بدترینش از دیدگاه بعضیا که میگن بده از اکثریت آهنگهایی که هر روز و هر شب تو نت پخش میشه بهتره و شاهکارتره و با کمی دقت و کنکاش میشه دید که چه از لحاظ شعر و چه اجرا هر کدوم اثری خلاقانه ست که مستقل از هم هستند
شادمهر همیشه ماندگار
ی بنده خدایی هم ک همش اینجا مقوا مقوا میکرد با اومدن آهنگ دیگه پیداش نشد(sm120)
شما سرنوشت رو کنار تقدیر نزار که اصلا هیچ ربطی به شاهکار تقدیر نداره برو با سرنوشت و دینگ دینگ وسط آهنگ خوش باش منم خوشم اومده اتفاقا از اهنگ اما خودمو گول نمیزنم بزارمش کنار تقدیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چندین سال اینجام نه کسی رومیزارم نه کسی حق داره به من بگه چی بگم چی نگم و یا بیام یا نیام
خواهشا دیگه از کامنت های من نقل نگیر که دلخوری پیش نیاد
اگه تمام این فروم کسی دید من بگم سرنوشت کجا مسافر کجا بیاد بگه
عجب گیری کردیم از دست این گلیم باف
شما الان نقل قول از من گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ فوق العادهاس... همه چی درسته. آهنگ، شعر و حتی تنظیم هم که فکر میکردم بین دو پارت خالیه و خالی نیست وقتی با دقت گوش میکنم. یه ارکستر زهی با پیانوی قشنگ. این کار یه تنظیم خلوت میخواست که اونم داره(sm118)
تو این چند وقته بهترین موزیکی بود که اومده(sm127)
ضمنا رو دست تقدیر دیگه نمیاد ما هیچوقت شاهکارهای شادمهر رو فراموش نمیکنیم هیچوقتم مقایسه نمیکنیم
هر اثری لذت خودشو داره فعلا هم سرنوشت لذت بخش ترین آهنگ حال حاضر ایرانه
برید پیدا کنید یه آهنگ در این سطح رو بین کارهای پاپ
سعید زمانی واقعا نابغه س شما تنظیمهاش واسه ملودیهای افکاری هم همه عالیه
تنظیم در کل معرکه س
دوستان لذت ببرین چون تو آلبوم تصویر حسابی سوپرایز میشین
وقتی اعتراف اومد اونوقت دیدن داره نظرات لابد اون موقع میگن عمرا در حدگل یاس باشه لابد
نقل گرفتم چون دقیقا تک تک کامنت های منو جواب میدید از قضا میدونستم اینم میگیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث آهنگه منم میگم هم خوبه هم بهترین کار این گروه بود
هر چند البوم قبلی خود ترک تجربه کن و تنهایام هنوزم گوش میدم
شادمهرو این گروه گلیم باف اینقد ضعیف کرده که بایدم با یه اهنگ بهتر اینقد ذوق کنید
یاس و مسافر و تقدیر اینا جاودانه هستن
کارهای گروه گلیم باف بعضیا ساعتی هم نمیشه گوش داد چه برسه به ماه و سال
مثل اهنگ تقدیرو دیگه خوده شادمهر هم نمیتونه بسازه (sm51)
همه از خداشونه شادمهر خودش بازم کار بسازه اما این شرایطیه که خودش خواسته خودش اعتقاد فراوانی داره به این گروه
مگه میشه به زر وادارش کرده باشن . بهروز صفاریان سال 81 ارتباطش با شادمهر قطع شده اون موقع کع گلیم بافی وجود نداشته
در آخر هر کاری رو در زمان خودش باید دوست داشت مگه خود انتخاب با همه ی زیباییش در حد سبب و تقدیر بود؟
اما در زمانخودش شد بهترین کار شادمهر در زمان فعلی هم بهترین کار شادمهر سرنوشت بوده واقعا هیچ ایرادی بهش وارد نیست
راجب ترانه هم که لاقل ترانه ها از زمان طرفدار خیلی پیشرفت کرده
به همه میخندی باهمه دست میدی
وقتی خوابی پیرهن من روته
وای امون از تو
گند زدن به خلاقیت شادمهر توی اون آلبوم با اون شعرای بچه گونه که روت نمیشه زمزمه کنی حتی
من شنیدم نقطه ضعف از سرنوشت هم قشنگتره درسته؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تنظيم كردي
دو ماه دیگه مسعود جان لذت میبری از البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک چاوشی مقواش رو گفت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبم میتونه! اعتراف اگه میومد یه چیز وحشتناک بود تو اون همون مایهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر تنظیم هم به نظرم سبب با اختلاف بهترین کاره شادمهره البته!
من خودم ماندگارو دوست دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شنیدی؟نقل قول:
اون سوزشش از جای دیگست. .کسی ک ب رضا یزدانی بگه حضرت استاد حال و روزش معلومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود اهنگ غرور البوم تصویر قشنگه من میدونم (sm2)نقل قول:
(sm127)Shadmehr Aghili
(sm200)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج اهنگ رو از نظر ملودی با اوج اهنگ بی دفاع از یراحی مقایسه کنید. اهنگساز هر دو هم پویان هست
صحبت های کامل میلاد بابایی اهنگساز قلب ساعتی راجب این اهنگ و شادمهر و ....
تو کانال تلگرامی زیر گذاشته
T.me/shadmehrostore
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بهت فرشباف، لعنت بهت که واسه سلیقه مردم تصمیم میگیری
باز اونوقت یه عده میان ازین بشر دفاع میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه کلی طرفدار پشت سرته فرشباف
بدبخت
میگه شب اهنگ و دادیم صب تنظیم کرده گذاشته اینستا..😢
نابغه مگه میشه که ..
ای تف به اون صورتت فرشباف
(sm77)(sm25)نقل قول:
ولی در کل نمیشه باور کرد گلیم باف اسلحه گذاشته باشه رو سر شادمهر بگه اینو نخون اونو بخون(sm120) حتما خود شادمهر هم دوس نداشته پخش بشه
ولی بغض صدای شادمهر تو دو بیت اول دیوونه میکنه ادم رو
بابا ول کنید قلب ساعتی و. ترانش هیچی واسه گفتن نداشت... فقط این وسط تنظیم شادمهر حیف شد
ولی نفس بکش و وقتی حواست نیست و اعتراف و .... خیلی حرف واسه گفتن داشتننقل قول:
واقعا شادمهر کیست !!!
شب کارو دادن سازاشو زده تنظیمشم کرده ....
#اسطوره
اعتراف حیف شد(sm74)
9 سال پیش در چنین روزی تقدیر آهنگ استثنایی و ماندگار در تاریخ موسیقی ایران منتشر شد
آهنگی که هر موسیقیدانی سرتعظیم بر هنر
نابغه موسیقی ایران فرود آورد
این آهنگ در برنامه 100 آهنگ ماندگار تاریخ موسیقی ایران شبکه منوتو رتبه 20 رو بدست آورد
درصورتی که تا آخرین لحظات در این نظرسنجی اول بود ولی بدلیل سن کم شادمهر نسبت به بقیه خواننده ها رده بیستم رو برای اون در نظر گرفتن
موزیک ویدیوی این آهنگ هم در نوع خودش اگر نگیم ارزشمندترین موزیک ویدیوی ساخته شده موسیقی پاپ ولی جزوه اولین ها میباشد
کارگردان این ویدیو الک کارتیو کارگردان هالیوودی بود
شادمهر برای این موزیک ویدیو 35 هزاردلار هزینه کرد که نسبت به موزیک ویدیوهای بقیه خواننده ها هزینه ی بالایی بود