جليل فکرکنم يوزر داره تو دنياى مجازى....
نمایش نسخه قابل چاپ
جليل فکرکنم يوزر داره تو دنياى مجازى....
اگه اشتباه نکنم اونجا ديدمش يا ى صفحه فن طرفدارى تو فيس پوک(sm50)
ب هر جهت دستت درد نکنه
انتخاب بین بد و بدتر...
- (sm50)
نفر پایین سمت راست شبیه مهدی طارمی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جا دخترا چه جورین !؟ نایس اَند کول ! (sm50)
یعنی یه دختر هم نه باید دور برِ من باشه (sm81)
چه ترانه بی اثر بود مثله مشت زدن به دیوار
اولین فصلِ شکستن آخرین خدا نگه دار
یغما گل روئی - ناصر عبد الهی
صدایِ ناصر عبد اللهی (sm74)
شبا گل خونه یِ خورشید واژه ها شعرِ دو باره . . . (sm50)
نتیجش چی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر خوشیم از ناصر ، ناصر عبد اللهی که بار ها و بار ها گریه کرد و تنها یک بار ، با گیتار خواند " خدا نگه دار " را . . . (sm50)
از پشنتِ جلدِ دوستت دارمِ ناصر . . . (sm172)
مگه دورو بر ما هست اخه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تویِ این زنده گی که دردِ مشترک بی داد می کنه (sm50)
آهنگِ خدا نگه دارِ ناصر عبد اللهی زنده ضبط شده . . . (sm228)
والا ما به هرچی فکر میکنیم آخرش به این جمله میرسیم:شیر تو این زندگی(sm25)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . (sm50)
(sm81)نقل قول:
مثل روزای بارونی (sm50)
بچه ها شما میدونین آهنگ طلاق ستار رو قبلش کی خونده؟
تو دهه ی پنجاه
این سوالم لطفا جواب بدین:
دکلمه ی خسته ام تو کاست حرف 1 با صدای بانو مینو غزنوی،موزیک متن اثر کیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا تمایلی به داشتن این مجموعه نداشتید. این شو در اون دوران پرتنش و پرآشوب متاثر از جنگ ویتنام و دودستگی و اختلاف نظرهای شدید نقش بسیار سرنوشت سازی ایفا کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستت رو نه دیدم ! (sm74)
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گیتی و گیتا که نوشته یه خواننده ست ؟
نه دوتاس
فرق فوکوله
آره یه خواننده ست نامه رسون رو دانلود کردم صداش یکی بود
البته سوالم جای تعجب داره(sm2)
ولی نکته انحرافیش اینجاست که ناموسا اولین باره دانلود کردم گیتی به جان خودم .
بدم نیستا . بیشتر صداش به صحرا و دشت میخوره .
(sm54)بابا صداشون شبیه بود . (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتی همون که گل مریمو خونده
گیتا همون که اگه عشق همینه خونده
گیتا کوچه بازاریه
گیتی همسر مسعود کیمیایی و مادر پولاد کیمیاییه
البته گیتی فوت کرده
نمیدانم والا گیج شدم (sm178)
ولی انصافا برین گوش بدین شبیه همدیگه ست صداشون
گفتم شاید این گیتی و گیتا یکیه منتها تو اون آلبومش نوشته گیتا .
چطوری میگی یکیه من که شباهتی نمیبینم (sm98)
ممنون که سوالات منم جواب دادین (sm93)
برو جای این دو تا نسرین آلبوم عروس دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][MusicBaran].zip.html
(sm120)
سکوت کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]