(sm2)دیگه ازین بهتر ؟ با یه تیر 2 نشون زدی (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)دیگه ازین بهتر ؟ با یه تیر 2 نشون زدی (sm51)
به جان خودم به پیر به پیغمبر من هیچی ندارم (sm2)
باور کن اسکولت کرده بودم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی دیوث وگرنه مرض داشتی لیست فیلم ها رو دیدی بهم ..
اسکرین هم دادی .. همین الانم گفتی وقت نکردم یعنی داری .. (sm3)
یه کم دست و دلباز باش (sm2) البته اینی که میگم منظورم تو نیستا
پارسال یارو میومد میگفت فلان دی وی دی رو دارم یا فقط اسکرین از ویدئو میذاشت داخل تاپیک مثلا بگه من اینا رو دارم ولی خب نمیذاشت که .. (sm3)
یه کاربر هست اینجا قبلا بهم پیام داده بود 3 تا شوی نوروزی رو میگفت بهت میدم 600 گفتم برو بده از روی vhs تبدیل کرده بود (sm98)
شو نوروزیاش چی بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نیست از طنین و اینجور چیزا بود .. دهه 70نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادم نمیاد اسکرین گذاشته باشم بگم فلانو دارم و بثارو از ازن جلق بازیا
طنین 70 مثل پشگل پیدا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم تو .. ولی توام فیلم و این ویدئو ها رو داری با کیفیت یه ساله دارم میگم اصن اهمیت نمیدینقل قول:
یه بار میگی ندارم یه بار میگی وقت نکردم یه بارم میگی چونم درد میکنه (sm2)
مثلا میگم ببین آدمایی هستن تو اینجا دارن همه چی رو دانلود میکنن خودشونم چیزی داشته باشن قیمت خون باباشونو میدن دست ملت حرامهنقل قول: