ها دقیقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها دقیقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم عکستونو با آلبوم میل کنید ، دختره از چشاش عکس فرستاده مخ محسنو بزنه (sm2) ولی داره گریه میکنه ، نوشته با این اشکا دریا ساختیم واسه پاروی بی قایقت (sm74)
راستش من دوست داشتم یه آلبوم راک اصیل باشه یا حداقل سه چهار تا راک داشته باشهنقل قول:
اما همینم خیلی خوبه
آلبوم فضای دپ شدیدی داره
(sm169)
با اختلاف تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نه دنیا از سرم خیلی زیادی بود
نه پیشونی نوشتم بود کم باشم
به هر طرحی شکلک در نیاوردم
فقط میخواستم شکل خودم باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2) ندارم
دقیقا همون چیزی که میخواستیم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم بعدی محسن بعد محرم و صفر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاااااااااااااااااااااای راه زیاد..