در مقابل باقی تنظیم ها معمولی به حساب میاد تنظیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرار میکنم فقط تنظیم !
نمایش نسخه قابل چاپ
در مقابل باقی تنظیم ها معمولی به حساب میاد تنظیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرار میکنم فقط تنظیم !
شاید شما انتظار زیادی ازش دارید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکااااار(sm175)
جونش به غرورش بسته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ابی و زنش رو سر آلبومی که با هم کار کردن رو یادت بیار !
سیاوش هنوز هم که هنوزِ ابی رو نبخشیده
چی چی ؟ (sm175)نقل قول:
بقیه تنظیم ها سطح انتظار رو بالا برد ، اینم یادت باشه کوشان قبلا قطار رو تنظیم کرده بود ، پس میتونست بهتر کار کنه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یخ خودمون !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آخر در لحظه کدام قله کدام اوج گفتن محسن میوفتم می میرم..
ببینید کی گفتم...
چشام و بستم و وا کردم و دیدم ... (sm25)
ابی تو چلنج سعی کرد نزدیک بشه ولی سیاوش کینش شتریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا هر جا دیدی دو تا خواننده با هم قهر کردن بدون پای یه زن در میون بوده
زن ابی قطعا بی تاثیر نبوده