ناطق بعدی ،
از اینور ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ناطق بعدی ،
از اینور ... (sm50)
کارِ جدید علیرضا قرایی منش ، زیباست ...
جان دلم صابر (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگی آ (sm120)
من کلا از زبان فارسی خوشم نمیومد (sm2)
ولی زبان فارسی و همچنین ادبیاتتت خیلی قویه صابر (sm128)
نوشتنت رو خیلی دوست دارم، مثل خودت (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . . (sm19)
برو بابا کدوم ادّبیات . . . (sm2)
(sm50)
فدای تو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) برو بابا کدوم ادّبیات . . .
چطوری فرشید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد آهنگ سکوت اجباری از ماد مازل و اشکان دبّاغ رو که مال 3 یا 4 سال پیشه رو ، گوشیدی !؟ (sm74)
موزیک ویدیوی این آهنگ با کار گردانی یِ پیام قربانی ، به نظرم مهم ترین موزیک ویدیویِ فارسی زبانه . . . حتماً و حتماٌ به بین . . . (sm50)
گوش کردم از جفتشون ، راضیم از کارشون ...نقل قول:
(sm50)(sm127) (sm50)