(sm172)تا الان یک و نیم میلیون از دیجی خرید کردم (sm9)معتاد شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)تا الان یک و نیم میلیون از دیجی خرید کردم (sm9)معتاد شدم
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه از دی جی چندین ماه خرید نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتاش رو مقایسه میکنم با جاهای دیگه بعضا تا 150 هزار تومنم میکنه تو پاچه
ژژژژژژژژژژژوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بنداز بندازه منم خیلی با وسواس خرید میکردم تو پاچم نره صرفا بخاطر مشتری مداریشو پست یکروزش میگرفتم منتهی الان چن ماهی یه سری از اجناسش خداییش ارزونتره کیفیتشونم خوبه میتونی اعتماد کنی مثلا بامیلو بنجل فروشه بی پدرانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه از این جشنواره ها و امثالهم خرید میکنم مثلا هارد ssd خریدم 99 تومن موس پد هارد از این چیزا قیمتاش کمتر نباشه بیشتر نیس خلاصه مقایسه میکنم مطمئن شدم بعد
- (sm70)
(sm2)ای بابا اینو که نزده بودم - چرا بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبه
میذاشتم که تلگرامم مذاشتم
یادم رفت پاک کنم فک کنم
اومدم بزنم دیدم فیکه نزدم -الان رفتم دیدم هست پاک کردم
خوب شد گفتی
(sm2)
لنترن هم کار نمیکنه (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم لوگان قرار است که در تاریخ ۳ مارس ۲۰۱۷ (۱۳ اسفند ۱۳۹۵) اکران شود.