کیفیت تی وی پلاس چرا اینقد پایین
لیلا بلوکات دوس داشتم 1080 ببینم!
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت تی وی پلاس چرا اینقد پایین
لیلا بلوکات دوس داشتم 1080 ببینم!
ی مودم 3372 ایرانسل از بامیلو می خوام بگیرم برای اولین خرید چقدر تخفیف می ده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم ارسال ب شهرستانش خیلی طول می کشه راسته؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه openvpn رو اون جایی که خدمات میگیری نبسته، یه openvpn رو سرور بزن، لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همن قدر میدونم که مخابرات گورت های openvpn رو بسته ولی ایرانسل هنوز بازه
من رو سرورم نصب کردم راضیم
نمک نشناسی دیوث من چن بار برای این بانک ملی یاری رساندم (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سایت بگیری 15 تومن از اپ 20 تومن بایدم اولین خریدت باشه بایدم بالای 100 باشه
بامیلو چون رایگان میفرسته بیشتر جنساشو با سفارشی میفرسته دیر میاد که ارزونم باشه ضرر نکنن برای مودمم صبر کن حراجمعه تخفیف میخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو مودم ایرانسل میخواین برین از نمایندگی بگیرین ..
زنگ بزنید 600 میفرستن براتون
(sm2)
اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)