پیمان خیلی عجیب و غریب تو مساله تنظیم با من هم فکری(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان خیلی عجیب و غریب تو مساله تنظیم با من هم فکری(sm120)
خبر خوبه هم اینکه تراک لیست آلبوم آماده شده (sm22)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه باید ببینیم آرمین هاشمی دست میجونبونه یا نه ....
میتونیم فردا یا پس فردا ببینیم کی اشتباه میکنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کل کلی نیست دوست عزیز
میدونم توام دوست داری بهترینو از شادمهر بشنوی
گمت کردم از معروف بهتر بود ولی کاره قوی نبود
حتی مارو یاده شادمهر قدیم هم نمیداخت...
ولی این اینطور نیست.
اقا یکی اسم این اهنگ نانسی رو میگه ملودیش خیلی رو مخمه ولی اسمش یادم نمیاد
پیمان خبر خوب هم خوب نبود(sm9)
تجربه ثابت کرده نباید در مورد اثار شادمهر قضاوت کرد(sm50)
ترک آینده هم در نوع خودش بی نظیر بود (sm127)
تنها ناخدای کشتی به گل نشسته ی موسیقی پارس (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کسی میدونه موزیک ویدیو با کیفیت 4k هم میاد ؟؟
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تو این مورد طرز فکرامون خیلی نزدیکه بهم
راستش من واقعا به تنظیم های شادمهر اعتقاد بسیار زیادی دارم .تو موسیقی ایران که هیچی تو موسیقی خارجی هم کسی مثل شادمهرو سراغ ندارم که اینقدر تواناییی و هنرش در ساخت موسیقی بالا باشه .من همیشه میگم شادمهر در حال حاضر اگه بهترین تنظیم کننده ایران هم نباشه جاش حداقل بین 5 نفر اول هست . به همین خاطر هیچ رقمه درک نمیکنم که چرا شادمهر جدیدا تنظیم آهنگاشو میسپره به این و اون . هر چقدرم کار بقیه خوب باشه مطمئنا به پای کارای خودشم نمیرسه این مساله برام همیشه مثل روز روشنه و ثابت شده ست. تو این مساله حاضرم با همه عالم بحث کنم و قانعشون کنم ...(sm120)
ممنون منم امیدوارم موسیقی خوب و در حد نام و اعتبار شادمهر رو بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین طوره گمت کردم شاید در مقایسه با معروف خیلی خوب بود ولی اگه بخوایم با آهنگای ماندگار و به اصطلاح شاخ شادمهر قیاسش کنیم کار متوسطی به حساب میومد