او در جواب اینکه حداقل 9 ماه در انتظار مجوز ماندن «ابراهیم» چه معنایی دارد، گفت: شاید میخواستهاند به دنیا بیاید!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
او در جواب اینکه حداقل 9 ماه در انتظار مجوز ماندن «ابراهیم» چه معنایی دارد، گفت: شاید میخواستهاند به دنیا بیاید!(sm2)
جدیدا نگاه نکردم ولی قبلا میزد... من کلا لغو میکنم رزروو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فکر کنم قیمت جدید بزنه ..چون بستش همیشه رزرو داره.. تا اخر میره تو پاچه همراه اول(sm2)
مزدک (sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ نچ نچ بعده2-3 سال دسکتاپمو روشن کردم کارامو گوش میدم حسرت میخورم چرا ادامه ندادم به جان خودم از تموم این عنای رادیو پیر بهتر میکس میکردم(sm81)
اشترم تقصیره توعه(sm81)
بیا اشترم دوباره گوش کن ببین چه جواهری رو ساپورت نکردی ضرر کردی اگه ساپورت کرده بودی الان لب ساحل میامی بودیم کنسرت میذاشتیم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وکیل یزدانی ما کجاست بیا ببینم میلیک
کله پشمکی اقلا تاپیکارو پاک نمیکردی
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)