من امتحانام شروع شدن تااازه ترم اخرم همش هندزفری گوشمه...(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
من امتحانام شروع شدن تااازه ترم اخرم همش هندزفری گوشمه...(sm74)
رو حرف بزرگتر حرف نزن تو جوابگو نیاز اون نیستی(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیه؟ (sm128) از طرف من ازش خواستگاری کن بگو دارم با یه زرافه میام دنبالش(sm2)
به درمانم نمی کوشی ، نمی دانی مگر دردم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی اینو قبلا الیاس زده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم برین تو ذوق ما بذار بچه دلش خوش باشه دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این و باید یه صحبتی بشه اصلاح کنن خبرو ده مین قبل انتشار آلبوم بود نه بعدش (sm2)
خب پس نزده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک هم زدی (sm2) راستی چند روز اومدی مرخصی بلا (sm2)(sm51)نقل قول:
چه میدونستم تکراری میشه خخخخخ دلم واسه تاپیک گذاشتن تنگ شده بود(sm2)نقل قول:
10 روز درخواست کردم رییس 7 روزش قبول کرد با جمعه که حساب نمیشه 8 روز خونه هستم(sm2)
شنبه باید بری ؟ میگم رفتی پادگان فرمانده تو اول صبح دیدی یه احترام نظامی بزار (sm2)بعد بش بگو سلام جناب سروان عتیقه (sm2) چطوری دیوث ؟ (sm2)نقل قول:
یعنی اینو بگی مطمئن باش صمیمیت شما 2 نفر باهم خیلی بیشتر میشه یه هفته دوباره میای مرخصی (sm2)
نقل قول:
آره میام مرخصی ولی تو بازداشتگاه(sm2)
نه بابا شنبه کجا بود چهارشنبه هفته بعدی حضورمه(sm59)
پس چی ؟ (sm2) بازداشتگاهم خوبه بخور بخواب به شرطی که غیبت نخوری (sm2)نقل قول:
همین جوری 8 ماه رو پشت سر گذاشتی (sm2)
کاکو بند (sm50)
ویرونه شاه مقصود (sm50)
ولی واقعا یه سرباز هیچی به اندازه یه مرخصی خوشحالش نمیکنه هیچ ... مخصوصا تو جای دورم باشی 15 روز بیای خونه
ما که شانس گوهی داریم همینجوریشم اضاف میزنن چه برسه غیبت هم بکنم(sm2)نقل قول:
بذار بره تموم شه لامصب به گا رفتیم خو(sm2)
ها والا(sm172) ولی خدا رو شکر من راهم خیلی نزدیکهنقل قول:
(sm50)
اهنگ امیر بی گزن تیتراژ مناسبی برای تیتراژ اول ماه عسل بود
کل آلبوم نامجو شیفت+دیلیت (sm178)
آخرین اتوبوس چه درامی داره (sm50)
یه مدت تو رکن 1 ستاد بودم کارش سخت بود هی باید خودکار به دست میگرفتی و نامه مینوشتی یا آمار کادر و وظیفه رو میگرفتینقل قول:
ولی تو اون مدتی که اونجا بودم واسه رفیقام نزاشتم یه روز غیبتم رد شه بالا همه رو تو پرونده میکشیدم بیرون (sm51) ، 7 ماه اونجا بودم دیگه دستام گرفته بود درد حوصله نداشتم اومدم بیرون (sm59)
اضافه خدمتم بود در میاوردم (sm2)
البته غیبت زیاد نبود بیشتر اضافه بود (sm2)
پس کلا اون موقع هم دیوث بودی از نوع خوبش(sm2)
شاه مقصود فقط نالس
تریاق جادوی درامز و گیتار الکتریک (sm178)
الان بین چنگیز و شاه مقصود رقابت خیلی تنگه (sm50) ولی انگار شاه مقصود کوتاه نمیاد که چنگیز اول بشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعث تعجبه بعضیا میگن پارو بهتر بوده (sm77) فقط تنظیم تریاق به تنهایی فوق العادس (sm50)
پارو یکدست تر و شیکتره ، هر آهنگی تو سبک خودش کامل اجرا شده.
این فضاهاش مرموزتره ، خاص تره
اخرین حد چاوشی پارو بود
این البومش در همون حد حتی یه ذره پایین تر
تنظیمای خود چاوشی و میکس مسترش تعریفی نداره
خوده تریاق به تنهایی یه راک تر و تمیزه که نمونش فقط تو آهنگ های خاجی وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر طرب انگیز هاس (sm25) بودنشون یه جوره نبودنشون یه جوره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیر دادین به این راک
بابا این بشر تو گام بالا صداش گوش خراش میشه بفهمین دیگه
برا من تریاق همه رو گرفت (sm50) ولی شاه مقصود یه جوری دیگه دوسش دارم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عادت کردی به صدای نازک و گام پایین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اگه نبودن فضا خیلی سنگین میشد ، باید این جو رو میشکوند ولی دیگه نه 4 تا ، یدونه لازم ، دوتا کافینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر صدا ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مهره های گردنت شرمنده بودی (sm74)
کار کوشان اضافی بود ! البته به شخصه از فضای " این کیست این " خوشم اومد تقریبانقل قول: