از نظر من سرنوشت خیلی سرتر از قلب ساعتیای هست که احسان خونده!
فقط این وسط تنظیم شادمهر حیف شده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من سرنوشت خیلی سرتر از قلب ساعتیای هست که احسان خونده!
فقط این وسط تنظیم شادمهر حیف شده بود
تقدیر رو هم مونا برزویی شب فرستاده صبح پاشده شادمهر امادشو بهش داده گوش کرده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن شادمهر اعدای سیاوش شمس رو در میاورده قدیمی ها
عزیزم زیاد خودتو درگیره این حرفا نکن بقران به هیچ جا نمیرسی.عصبانی نیستم بابت کامنت های بی سرو تهت ولی دلم برات میسوزه که وقتتو الکی صرف کارهای پوچ میکنی که دو نفر بیان بهت توهین کنن.عزیزم برو موزیکی که دوس داری رو گوش بده و کاری به این حرفا نداشته باش.کسی که این قدر بزرگ و پرطرفدار باشه حالا این شخص میتونه هرکسی باشه همیشه میان براش حرف در میارن.حالا تو بیا جایگاه شادمهر رو با جایگاه سیاوش شمس مقایسه کن در صورتی که خودم منکر توانایی های سیاوش نمیشم که در زمان خودش اهنگ خوب و خاطره انگیز کم نداشت.شادمهر بیست ساله که در اوج قرار داره و این اتفاق کمی نیست.به جرات میگم مسیر ماندگاری آثار شادمهر بیشتر از کارهای قمیشی و ابی نباشه کمترم نیست.کم جو سازی کن و سعی کن دلت زیبا باشه و سعی نکن ادای آدم های بد رو دربیاری که حرص افرادی که شادمهر و دوس دارن رو دربیاری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran467 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
چقدر مردم تو اینستاگرام از آهنگ راضی بودند از هر100تا کامنت 99تا گفتند عالیه آهنگ
۳۵ هزار کامنت فقط در دو روز! بی سابقست بعد پخش یه اهنگ اینقدر کامنت چه تو پیج شادمهر چه سایر خوانندهانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا موافقم به خاطر سن کمش این اهنگ اول نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان موزیک به شکل خستگی ناپذیر پلِی مشه...(sm50)(sm127)
دوستان شادمهری شادمهر چند تا موزیک ویدیو تو البوم مسافر داره همونایی که با گروهش میخونه
یکیش حدیث مهربونی هستش یکیش هزارو یک شب بقیش چیا هستن اگه لینک دانلود اون ویدیو هارو هرکی داره بزاره ممنون میشم
لینک دانلود ندارم، id تلگرام بدی برات میفرستم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی کردم
هزارو یک شب
مشق سکوت
سل وحشی
حدیث مهربونی
بی تابی
موزیک ویدیو اینارو میخوام
بهتره میگفتی چه تعداد افرادی که در خوندن از شادمهر تقلید میکردن و میکنن و خواهند کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط baran467 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بهتر بود تا اون چیزی که گفتی و اصلا در ذهن نمی گنجه
شادمهر نیازی به اثبات خودش نداره چون سال هاست که تو دل هوادارانش خونه کرده
شادمهر یک اسطوره ی بی تکرار هست و دیگه هیچوقت این نابغه تکرار نخواهد شد
شادمهر همیشه ماندگار (sm127)
منم کاملا با عقیده ی شما موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ها از شادمهر تقلید میکنند، اما، هیچکس مثل (sm127)شادمهر عقیلی(sm127) نمیشه.
حالا دوستانی که خوششون نمیاد، خوب گوش نکنند. کسی، شما رو مجبور نکرده که.
اقا ولش کنید بزارید تو حال خودش باشه ازش نقل میگیرید یوقت رو خودش حساب میکنه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر وطنشو فروخت رفت(sm120) وگرنه مثل ما میموند تو این مملکت کوفتیِ بی قانون، بی در و پیکر و عذاب میکشید(به همین چندتا کلمه بسنده میکنم که بحث سیاسی نشه)(sm59)
ترانه نداشت؟ عقل و عشق و همیشگی و غرور اینا ترانه بودن یا فاجعه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا طرفدارای گلیم باف بیشتر از شادمهرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میتونی بزار اینجانقل قول:
(sm50)
سرنوشت عالی بود
مثل البوم قبل
ولی تنظیم شادمهر یه چیز دیگس
واقعا شادمهر نابغس تو تنطیم
این روزگار بد کرده با قلبم
کم بوده از این زندگی سهمم
دلیل می بافم برای عشق
برای چیزی که نمی فهمم
از آدمای شهر بیزارم
چون با یکی شون خاطره دارم
به من نگو با عشق بی رحمی
من زخم دارم تو نمی فهمی .
روبروت آیینه گذاشتم
صحبتهای میلاد بابایی راجب قلب ساعتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا سخن از شاهکار است نام بهروز صفاریان میدرخشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل روی تولد شعر نقش داشته
به نظرم بعضی جاهاش رو چرت میگه، مثلا اینکه میگه یه شبه ساخته و گذاشت اینستا خیلی چرته! شادمهر اول یه صدای تیک تاک خالی گذاشت و خبر اهنگ رو داد، چند روز بعدش اون دمو رو پخش کردنقل قول:
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
تنظیمو هی به مرور کامل تر کرد یه سری صدا تو دموی دوم اضافه کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیتار الکتریک هم داشت
اگه نوچه های گلیم باف ناراحت نمیشن باید گفت این اقا یه بیشعوری بیشتر نیست
بازیگری شادمهر تو اون دوتا فیلم خیلی روی زیبایی موزیک ویدیو ها تاثیر داره
(sm50)
در اینش شکی نیست ولی به نظرم بابایی داره غلو میکنه یکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ببازم تو نبردی(sm50)
سرنوشت...(sm118)
در این که گلیم باف آدم بیخودیه شکی نیست... ولی چرا شادمهر باید از این آقای بیشعور حساب ببره؟! چرا باید بیاد به حرف اون گوش بده کار رو کنسل کنه؟! هنوز در عجبم و به جوابی منطقی نرسیدم!!نقل قول:
این دیوت تو این شرایط کاری شادمهر میاد هی از تقدیر تعریف می کنه می خواد آتیش طرفدارا رو تند تر کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طرفی می ترسه شادمهر از تقدیر یک کار از تقدیر بهتر بسازه (sm59)
من خودم به شخصه رسیدی رو بیشتر گوش کردم
آهنگ و کلیپ سرنوشت در عین سادگی عالی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر که دیگه کاری نمیسازه که بهتر از تقدیر باشه
اگه منظورت کارای جدیده که کار استاد وحید هستن
نمیدونم میتونه بهتر از تقدیر بسازه یا نه
نمیدونم چیزیه که میلاد بابایی گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با روش هایی که مخصوص شخصیتشه کنسلش کرد نه با زور