الی جف تاپیکای سینا و کاوه رو بت بدم لانا رو میدی من (sm120)؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی جف تاپیکای سینا و کاوه رو بت بدم لانا رو میدی من (sm120)؟
آلبوم موسيقى "نى مه"(آواز دريانوردان پارسى) پژوهش و گردآورى محسن شريفيان از سوى مؤسسه فرهنگى - هنرى ماهور منتشر مى شود.
به نظرت جالب نیس ببین کدوم بخشای انجمن بازدید زیاد داشته همونا رو بذار اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چه جوری ؟(sm2)
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیرو سینا سرلک تو اینستا یه عکس گذاشته بود زیرش نوشته بود قفس شکسته و پرنده پر زده (sm120)
(sm70)حالا رفتی یه پوستر ازش گرفتی جو گیر نشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار داد دلی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ حسی نباید بهش داشته باشه دیگه (sm2)
همین آلبوم شهاب تیام دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا این موسیقی لس انجلس خر تو خره من سر در نمیارم دخالت نمیکنمنقل قول: