از هندونه راحت تر چيزي داريم برا خوردن ، ولي همونو من بايد ابشو بگيرم برا فسقلمون ، انقداين تنبل شده ، ولی بالاخره حلال زاده به داییش میره
نمایش نسخه قابل چاپ
از هندونه راحت تر چيزي داريم برا خوردن ، ولي همونو من بايد ابشو بگيرم برا فسقلمون ، انقداين تنبل شده ، ولی بالاخره حلال زاده به داییش میره
امیر چی کنیم امین رفت بخدا من بیکار بود بحث و ادامه دادم(sm81)
بی خیال بابا بر میگردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقده سه ضلعی چهار ضلعی کردین که .... (sm70)
سینا رفته آلبوم نارنگی رو فیزیکی تهیه کنه (sm14)
مشکلی پیش نیاد 7-8 روز دیگه میاد
آمار دوست دارم ، با هر جور نموداری میتونم کنار بیام ولی در بهترین حالت یه مطلب حفظ کردنی3تا 4 دقیقه تو ذهنم میمونه...!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تاریخ معماری معاصر دارم ، رشتم آبیاری گیاهان آبی نیست که ... معماری میخونم... همین دانشگاه شهرمون
مردک جوگیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید دهه هفتادی باشی ناراحت بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این چیزای که من از دهه هفتادی دیدم این جفندیات گوش دادن بزرگ شدن نه میدون تاریخ چیه نه گذشت زمان به همان حال میمونن
کسی که به تتلو بگه اسطوره تو کنسرت مجید خراطها واسه اهنگ تیغ ژیلت با مغز خودشو بکوبه زمین انتظار داری منتظر قضاوت تاریخ بشه
بعید میدونم
ببخشید خوب نخونده بودم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصولا غذا پختن رو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمم از معماری آب نمیخوره ولی تو این فکرم برم اشپرخونه راه بندازم ، یا حداقل فست فود
جوابمو دادی !!!نقل قول:
فکر کردم جوابم ندادی
تاریخ یادم نیست دور ور 2010 تا2011 بود
تعداد ارسال یادم نیست فقط میدونم حرفه ای بودم