منم دوست دارم ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم دوست دارم ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرس گرفتم نزده باشن راس راسکی ..
"دِنگ"نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای تمام عشقهای تکهپاره شده در جنگ.
آهنگساز، خواننده، پیانو: محیا حامدی
ترانهسرا: امیرحسین طالبی
نوازنده کنترباس: داریوش آذر
نوازنده عود: بهار بدیعیتبار
نوازنده سازهای کوبه ای: آیدین شفایی
داریوش اذر(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش آذر ... (sm127)
از کشف خود ، خود به خود می بالم و در پوست خود نمی گنجم ...
بگو که اشتباهه حدسم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا "اعلیحضرت ه.الف.سایه" بی نظیر است ؟ (۳ نمره)
امروز تو تاکسی دوتا خانم بیبی فیس داشتن مذاکره می کردن که اول زنگ بزنن به سعید که ۲۰۰ براشون بفرسته یا برن پیش امیرحسین که ۱۵۰ بگیرن ازش ... وسط راه هم تصمیم عوض شد راننده رو در اختیار گرفتن رفتن پیش ماهان (صحبتی از پول نکردن در مورد ایشون) ، من هیچ ، من نگاه ، من پاره ، پیاده شدم کرایه هم ندادم ، راننده گفت آقا ۲ تومن میشه که در جواب رو به بانوان گفتم ، خانوما حساب می کنن ... هنوزم که هنوز درگیرم که چرا امیرحسین حضوری ۱۵۰ میده ، سعید غیرحضوری ۲۰۰ و ماهان کیست ...
(sm2)
گنجشک پریده
چنگ
قمارباز
عقل و خرد
با اینا زندگی میکنم