به نظر من بذارید زمان همه چیزو مشخص میکنه. الان موقع مقایسه نیست. فقط باید لذت برد
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من بذارید زمان همه چیزو مشخص میکنه. الان موقع مقایسه نیست. فقط باید لذت برد
تریاق بعد از امیر بی گزند فعلن چهارمه ، باید ببینم خودشو میرسونه یا نه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نسبت به صبح لیست 2 بار عوض شد. لامصب هیچکدوم کم نمیارن (sm25)
(sm118)به منم بده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ماه رمضونی گناهای این دیوثو پای خودت ننویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حلوایه قندی تو(sm74)
ببند اون حلقتو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سطحش فوق العاده بالاست، باید به زمان بسپریمش. همین کارای اکتیو هم خیلی خوبن، منتها روزای اول همه احساسی هستن و تو فاز کارهای ریتمیک نیستن. بعد مدتی همونا هم خیلی لذت بخش میشه.
(sm2)
تریاق جزو 10 کار برتر محسن (sm10)
امیرِ ***** شکنی تو (sm10)نقل قول:
امیر... بخاطر همه ی گذشته هامون نمیتونی اینبار یکاریش کنی؟! (sm10)
(sm2)میگم فیت بفرست دانلود کنم نمیتونم چیزی دان کنم با این هات اسپات سرعتم نداره (sm81)نقل قول:
مثلا چیا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چس نکن خودتو بدهنقل قول:
ماه رمضان کلا کار خلاف انجام نمیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اینکه بخوام دانلود کنم نرم افزار آهنگ فیلم باید اینو قطع کنم البته فقط هات اسپات اینجوریه دانلود نمیشه
اینجام که بیام باید وصل کنم با سرور خود مخابرات باز نمیکنه برام .... مخابرات ریده
منم هی حوصله ندارم قطع و وصل کنم نت نامحدود گرفتم خیر سرم 50 تومن پول دادم با سرعت 160 (sm81)
هر چی برسه دستم دان میکنم (sm2)
کی اهنک شرمساری رو گوش داده/ 1تا10چند میدید
آلبوم مثل یه مسابقه و فستیوال موسیقی می مونه انگار عوامل آلبوم بین خودشون مسابقه گذاشتن هرکس بهترین تنظیمش رو آورده تو آلبوم ! فرشاد حسامی با آخرین اتوبوس . صفاریان با چنگیز . چاوشی با تریاق . روحنواز با شاه مقصود
ترانه 10/10نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی 8/10
راستی مخابرات برا ماه رمضون ترافیکای خوبی داده بود(sm2)نقل قول:
9 تومن دادم 5 گیگ داد (sm120)با مهلت 10 روزه
(sm168) (sm178)
خوبه الان تو مخابرات هستی ؟ در ماه چقدر پول دادی ؟ سرعت تا چند تا میره ؟نقل قول:
محدود خوب بود 24 تومن 2 مگ تا 400 میرفت ولی بعضی شبا افت سرعت داشت
شرمساری کار محسنه. (sm50)
البته الان چیزی نصب نکردم الان باز میشه ولی اکثر وقتا بازی در میاره
(sm81)(sm81)
ها... من 1 مگ گرفتم 5 گیگ ترافیک ..19تومن... دانلود تا 450 ولی معمولا بین 350 تا 400نقل قول:
چون شبانه رایگان نداره .. افت سرعتش خیلی کمه... ی شبایی اونم محدود، کامل میرینه که فکر کنم مشکلی چیزی دارن(sm120)
نقوی پشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب 5 تومن بیشتر میدادی سرویس شبانه رایگان میگرفتی خبنقل قول:
شبی تا صبح میتونستی 6 گیگ دانلود کنی 1 تا 7 صبح
ولی خب در کل بخوای حساب کنیم از پارسال خیلی بهتر شده .... اون موقع اصلا تا 400 نمیرفت فوق بالاش تا 100
توام به جمع دیوثا اضافه شدی دیوث(sm2)نقل قول:
من جای تو بودم تا الان احسانو از کیون دار میزدم(sm2)
دمت گرم میبوسمت دلبندم من و صابر تشکر کردیم (sm19)(sm134)نقل قول:
نداره برا ما.. کلا شبانه رایگان رو فقط به اونا که سالانه میگیرن میدن اینجا که فکر کنم اونم قطع شدنقل قول:
من تازه پریشانی رو گوش دادم(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178) (sm178)(sm178)
پس اونجا دیگه خیلی دیوث بازیه (sm2) صد رحمت به اینجا (sm2) من آسیاتک ثبت نام کردم اون خوبه منتها یه خورده گرونه (sm120)نقل قول:
ها خیلی دیوثن .. هم شبانه رو برداشتن.. هم نامحدود رو.. 2 سالی میشهنقل قول:
همونی که به احسان گفتم.. اگه ه تو یوزر من پیداکردی تو کیون احسان(sm2)نقل قول:
بزن مامطیر تو گوگل میفهمی(sm120)
مجلوقین گرام به نماندگی از سایت چورن هاب (همون که تو کار درخت کاریه) اطلاع میدم که یک هفته اشتراک دانلود رایگان در انتظار شماس (sm2) بشتابید(sm2)
(sm2)نقل قول:
این میگفت مامَطیر اسم قدیم شهر بوده
کو کجاست ؟ (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مسئول بازاریابی شبکه ای سایت هاب هاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسما به جمع دیوثین پیوستی(sm2)نقل قول: