ولی الان اخبارو داشتم نگاه میکردم فک کنم فقط بچه های باران نرفتن راهیپمایی این ملت همونایین که هر سال تو تاکسی میگن من گوه بخورم سال دیگه برم و من گوه بخورم دوره بعد رای بدم ولی هر سال پر رنگ تر شرکت میکنن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی الان اخبارو داشتم نگاه میکردم فک کنم فقط بچه های باران نرفتن راهیپمایی این ملت همونایین که هر سال تو تاکسی میگن من گوه بخورم سال دیگه برم و من گوه بخورم دوره بعد رای بدم ولی هر سال پر رنگ تر شرکت میکنن (sm2)
امیر به عشقه تو امضامو عوضیدم (sm120)
مسی این بازی داره زیادی تک روی میکنه دیگه(sm98)
من که تو کمین بودم تموم شه برم مغازه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بارسا رو ندید میگم میبره (sm70)
چیز خیلی عادیه (sm70)
چه دفاعی میکنن (sm54)
دیروز داشتم اخبار شبکه اراک رو میدیدم اخونده میگفت اگه هر کی نره به خون شهدا خیانت کرده وشهدا نفرینش میکنن چون اون ها پاکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من ترسیدم میخوای ملت ما نترسن ؟(sm120)
الان چند هفته است تا میرم تلویزیونو روشن کنم بارسا گل میزنه میترسم برم بشینم بازیو ببینم باز ببرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
messi (sm50)
اشکال نداره بشینیم بازیو ببینیم شاید فرجی شه بارسا حذف شه ولی 99 درصد صعودو قهرمانیش قطعیه (sm120)
اکثرا که بچه ها هستن و سالمندان(sm120)بقیه هم که واسه مخ زدن میرن(sm120)بقیه هم که ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روشن کنی چه نکنی مسی کاره خودشو میکنه (sm120)نقل قول:
مثل داداش من که از استق منتنفره هر بازی که میشینه پا تی وی میبره همه هم دقیقه 95 (sm2)نقل قول:
الان تو اهواز عبارت "خاک بر سر"
فحش حساب نمیشه...
یه جور گزارش وضع هواست !
فک کنم امیر منو نفرینی چیزی کرده (sm74) الان سرم یه جوری خورد به لبه ی میز که فک کنم جمجمه ام از سه ناحه ترک خورد و کلا مغزم پشت و رو شد (sm120)
اوكراين چينقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينهمه كشت و كشتار شده و هست و ترور ميكنن
عجب کنکور مزخرفی بود
دیوثا پدر ادمو در میارن(sm3)
با آینده ما جوونا بازی میکنن(sm178)
به . چطوري داش مهدي ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلو کارمند پتروشیمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا اینهمه خوندیم رفتیم سرجلسه یه هفته هم نمیخواست بخونی وایه این کنکور تخیلیشون(sm98)
رودست خوردیم ناجور(sm3)
(sm120)اينجوري بدتره اتفاقانقل قول:
الآن همه شانس ِ قبولي دارن
كارمند ِ پتروشيمي كجا بود
رد شدم رفت (sm74)
خب درد منم همینه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که به ضرر من شد اگه سخت ترین کنکور تموم سالهای ارشد بود تهران رو راحت میاوردم(sm178)
سوختم ناجور(sm54)اینطوری رسما به فنا رفتیم
چرا رد ؟ (sm54)
گل سوم پیکه (sm50)
(sm118)
(sm2)تو دعا کن منقرض نشیم
حالا شايد قبول شدي (sm120) انشاءالله قبول ميشي (sm176)نقل قول:
چميدونم. بيشتر كسايي كه باباشون تو پتروشيمي كار ميكردن رو قبول كردن
فقط سي تومن پول گرفتن از ما (sm3)
پنالتی (sm2)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع ! دست کم گرفتی منو ؟؟ من 85 تا جون دارم (sm59)نقل قول:
خاک بر سرش(sm2)
شاید (sm2)(sm30)(sm70)تو روحتنقل قول:
روال عادیشو طی کرده(sm120)
دیوثا گندشو درآوردن ، کار آزاد نمیتونی بزنی؟
(sm120)
خو گوه خوردن سي تومن گرفتن از مننقل قول:
ميزدن واسه اونايي كه تك و طايفه شون تو اون سگ دوني كار ميكنه (sm3)
نه بابا
اين سي تومن رو كه دادم واسه آزمون قرض گرفتم از يكي (sm2)كار آزاد بزنم ؟(sm120)
ولی امیر چند روز پیش تو باشگاه ارش پلی بود (sm2)
بگو قبول نشدم نده (sm120)نقل قول:
کلا بیشتر آزمونا وضعیتش همینه
یه پولی میزنن تو جیب دیوثا(sm3)
خوب آزاد هم نزنی اینقدر آزمون میدی که اندازه ده تا کار ازاد خرجت بشه(sm120)
معلومه سبک و استایلش دیگه (sm120)
به قول یه بنده خدا صداش دختر کشه مخصوصا خارجی (sm2)
یکی بره اونو از پا تی وی جم کنه همینجور موقعیت گل داریم (sm2)
anathema - distant satellite (sm50)
03 Come Home Jack (sm50) یکی از بهترین آهنگایی که امسال شنیدم
نقل قول:
از کیست ولی لینک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]