سیاوش قمیشی چرا رفت طرف رادیو (sm25)
سر پخش آهنگ قبلی گفتم که با bia2 مشکل داره ولی بازم گفتین لینک بیا تو شر کرده بوده
دو تا آهنگ با رادیو (sm89)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیاوش قمیشی چرا رفت طرف رادیو (sm25)
سر پخش آهنگ قبلی گفتم که با bia2 مشکل داره ولی بازم گفتین لینک بیا تو شر کرده بوده
دو تا آهنگ با رادیو (sm89)
(sm59)چه پاییزی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)دیدی بهتون گفتم هفته اینده تیزر میاد
و همچنین گفتم 2 مهر (sm70)
اگه البوم نیومد با پارو میام دنبالتون (sm120)
(sm2)جالبی اینجاس دو روز قبلش شعر گلابو زدیم پیج همه افکار به این سمته
(sm70)سوار قایق میشیم فرار میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتین زود باش دیگه
پارو ندارین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موتور داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
اصن قایق ندارین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایق موتوری پارو نمیخواد.(sm30)
اینجا از این سوسول بازی ها نداریم (sm120) باید پارو بزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) Run(sm81)
(sm59)
(sm74)که مزه مزه کنم
اوایل اسفند کنسرت (sm132)
(sm2)دیگه بیا پایین از منبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میبینی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا گلاب ؟ شراب که بهتره (sm51)
(sm2)شاید ارشاد گفته گلاب ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شیر تو شیری شده والیبال(sm120)
صربستان رو ببریم ، میریم جزء هشت تا
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت کی ؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یه نمونه گلابم جلوشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس معصومی(sm70)نقل قول:
الان میگه اشتباه گرفتی(sm2)
8 تا نه،6تا(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
توکل به خدا اجرای پارو (sm132)نقل قول:
الی با لباس مبدل میاد (sm2)
چرا شیش تا ؟(sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)100 تا بذارین کنار یه البوم راک معرکه اومد
از این سوتیا زیاد میده اذیتش نکن (sm70)نقل قول:
پس چندتا؟!(sm132)نقل قول:
دوتا گروه 8تیمی هستن که از هر گروه 3تا صعود میکنن میشه 6!
نه بابا باورم نمیشه (sm70)نقل قول:
(sm68)(sm92)(sm153)(sm105)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
من اشتباه کردم (sm25) فک کردم از هر گروه 4 تا میان بالا میشن 8 تا ضبدری بازی میکنننقل قول:
اینطوری باز هم یه گروه شیش تایی میشن ، نتایج دور قبل هم حساب میشه
خیلی فرسایشی میشه
اینطوری بازیهای آسیایی رو میرینن(sm25)