بابا گذشته را ول کنید..از زمان حال لذت ببرید...از آهنگ سرنوشت
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا گذشته را ول کنید..از زمان حال لذت ببرید...از آهنگ سرنوشت
تقدیر گذشته نیست آیندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم تقدیر نبود منظورم قلب ساعتی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه قلب ساعتی که احسان اجرا کرد ضعیف بود ... کاش کاش میشد اینو شادمهر بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بابا میسازه حتی حتی سرتر هم داره منتهی تو تقدیر همه اتفاق های خوب با هم رخ داد. کلیپش تاثیر زیادی داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم خیالی نیست رو شاید اون موقع یادت نیاد که چی کار کرد من خوب یادمه چه موجی داشت حتی از تقدیر هم بیشتر بود
اینی که میگم برداشت منه و راست یا غلطشو نمیدونم من اینطور برداشت کردم که کارهارو فرشباف میسپاره به این گروه و هزینه هارو هم خودش میده یعنی شادمهر هزینه ای واسه این دوتا البوم نکرده و فرشباف با این چند نفر به توافقی رسیده که به نفع خودشم باشه در نتیجه شاهد این هستیم که شادمهر فعلا با کس دیگه همکاری نمیکنه. در مقابل از فروش اهنگها و البوم از ایتونز و همچنین بخشی از درامد تور کنسرتها به فرشباف میرسه اگه دقت کنید چندین ورژن از چند اهنگ از البوم تجربه کن هم همه از ایتونز میاد و اینا میره تو جیب فرشباف و شادمهرم که خرجی واسه البوم و ویدیوها نمیکنه و درامدش فقط از کنسرتهاست که بخشی هم به فرشبافی میرسه که همه هزینه های البوم با اون بوده
بازم میگم شاید همه اینا اشتباه باشه من فقط حدس زدم اینطور باشه
خودِ آهنگ خیالی نیست اون زمان یه تابو شکنی بود!! همه عاشقش بودن. تنظیمش، شعرش، تیونی که رو صدای شادمهر بود. چیز جدیدی بود! از اون به بعد بقیه شروع کردن اونجوری تیون دادن به صدا :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر مثل آهنگ خیالی نیس ساختن از نظر شعر و آهنگ و تنظیم و خوندن اما شنیده نشده
یه سری مجلات ماله اون زمان داشتم تحلیل کامل البوم خیالی نیست نوشته شده بود
یه خط دقیقا این بود
زیر و بم کامپیوتری استفاده شده در آهنگ به زیبایی اون کمک کرده انتظار میره تو چند روز اینده اهنگ خیالی نیست و ژینا جای تمام آهنگها رو تو بازار بگیره
اسم مجله یا 20 ساله ها بود یا اتفاق نو
(sm118)
ولی انصافا خیلی دلم واسه بن شدنا تنگ شده بود هااااا(sm51)اصلا فکر نمیکردم این تکنولوژی هنوز هم مورد استفاده قرار میگیره(sm128) اون موقع ها فروم موزیک باران یه دنیایی بود...در روز چندنفری بن میشدن(sm70)نقل قول:
دلتنگتم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مدت ها اون تن صدایی که میخواستم شنیدم
ملودی و ترانه خوب بودن
تنظیم سعید بسیار زیبا بود
اجرای شادمهرم که حرفی باقی نمیذاره
امیدوارم به روزای بهتر
از ویدئو سینارت هم نمیشه به راحتی گذشت
چقدر ایده هاش نابه این کارگردان
کم پیدا شدی پارساجان... خوشحالم تو هم مثل اکثریت از آهنگ خوشت اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم کامنتارو میخوندم
یه چیز جالبی وجود داره
شادمهر با آهنگش همه رو به تکاپو میندازه
طرفداراش منتقداش و بقیه
و افتخار میکنم طرفدار خواننده ای هستم که بهترین کار رو هم ارائه میده باز منتقد داره دلشون بیشتر میخواد از این آدم
خیلی از خواننده ها که آهنگ میدن نظری نیست انتقادی نیست چون میدونن فراتر از این هم نیست
ولی این جو اصلا برای شادمهر وجود نداره و غریبه اس این حالت برای شادمهر
افتخار میکنم به طرفدارت بودن
هر چی که بودی هر چی که هستی و هر چی که در آینده خواهی شد
من همون طرفدار همیشگیت هستم
باز هم بخوان باز هم بنواز
که نبض ترانه تنها با "تو " میزنه (sm127)
درگیر زندگی امنقل قول:
کم سعادت ام
هر موقع وقت کنم سعی میکنم بیام
آهنگ خوبی بود انصافا
من لذت بردم
از اون موقع که یه مقدار از نت فاصله گرفتم بیشتر از موسیقی لذت میبرم
حس میکنم خوندن نظرات کوبنده و منفی (همه نظرات منظورم نیست) روی آدم تاثیر منفی میذاره و موقع گوش دادن نمیذاره آدم شش دانگ حواسشو بده به موزیک
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا راست میگی..من هم ایندفعه خوب آهنگو گوش دادم بعد اومدم تو فروم...واقعا آهنگ ب دلم نشست...البته انقدر آهنگ خوب بود ک خیلی از منتقدان همیشگی مقوا شدند رفتند(sm120)نقل قول:
آرهنقل قول:
آهنگ کاملا قابل دفاع بود
هجمه ای که سر یه سری از آهنگای قبلی بود رو تو آهنگ نداشتیم
امیدوارم آلبوم خوبی باشه و آخرین آلبوم نباشه
من فکر نکنم آلبوم آخر باشه...این سیاست شادمهر بود ک بنویسند آلبوم آخر ک ی کم ازهجمه انتقادات کم بشهنقل قول:
امیدوارمنقل قول:
حالا مگه قلب ساعتی ملودیش چی داشت؟! چه شاهکاری بود؟! تازه ملودیش بهترین قسمت کار بود،شعرش که افتضاح یعنی چی «واسه تو اتاقشو کی مرتب میکنه» آهنگ خوبی بود ولی شاهکار نبود که بگیم حیف شد،اتفاقا خود خواجه امیری به بهترین شکل اجراش کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن خود میلاد بابایی کجای این موسیقی قرار داره؟! چنتا آهنگ هیت داره؟! کی طرفدار دو اتیششه؟! صدا که نداره،،ملودیاشم معمولیه،بد نیستن ولی فوق العاده نیستن،،لااقل از وحید پویان ملودیاش بهتر نیس..تنها فرقی که میکرد اگه شادمهر میخوندش،تنظیمش بود که کار خودش بود،نه چیز دیگه ای...همچین بعضیا میگن وای ببین چی شد و اگه شادمهر میخوند چی میشد،،نه،هیچ اتفاقی نمیفتاد،،،ملودیش به گرد پای«سرنوشت»که هیچ،به «روز سرد» هم نمیرسید!
حالا فک کنم بعضیا ما طرفدار فرشبافیم فک کنن،عب نداره،،مام نمیگیم که از ۶ سالگی با اهنگای شادمهر زندگی میکردیمو کاست البوم دهاتیش تو خونمون هس..
ما طرفدار کارای خوب شادمهریم چه خودش بسازه و بخونه و چه فقط بخونه،،کار خوب و قابل دفاع تو هر ژانری،،فقط طرفدار ویولونش نشدیم که اگه میخواستیم طرفدار ویولن باشیم طرفدار بیژن مرتضوی بودیم نه شادمهر!!
افتخار ما اینه که شادمهر استاد ویلن هست(sm127)
تنظیمای شادمهر پر از گیتار و ویلن که با روح ادم بازی میکنه
دینگ دینگ های سعید زمانی هم یه روز تموم میشه
چیزی که میمونه شادمهره و گیتار و ویلنش(sm127)
اینایی که سنگ بمب ساعتی رو به سینه میزنن خیلی خوب دارن سلیقه ی نازلشون تو موسیقی رو نشون میدن. یه بیت از غرور شرف داشت به اون چرک موشته های ایوبی تا به تو اضافه شه از خودم کم میکنم قلب من وصله به بمب ساعتی خخخت
به شدت تایید میشه امیر جان(sm19)نقل قول:
البوم همایون نیومد رو سایت(sm27)
اون چیزی ک مشخصه اینه ک وحید پویان و سععزمانی تازه دارند میفهمند طرفداران شادمهر چی میخواند..ولی متاسفانه هیچ امیدی ب میلاد هاشمی نیست
ما که راضی بودیم (sm51)
(sm81)sarnevesht
ویدیو سرنوشت برای من بعد از تقدیر در رتبه دوم قرار گرفت.بعد پنجاه بار دیدن بازم اکت های شادمهر مو به تنم راست میکنه.
به شدت دوست دارم رفیق (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضی تو راضی گور بابای ناراضی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدم (sm127)
دلم برات تنگ شده داداشم (sm25)(sm54)(sm50)
می تو (sm10)نقل قول:
میلاد هاشمی ام خوبه،مگه حس خوبیه تنظیمش بد بود؟!! آهنگ«رویا » رو هم شادمهر واسه لهراسبی تنظیم کرده بود،اونم عالی بود،ولی تنظیم حس خوبیه تو اون سبک چیزی ازون کم داشت؟!! آهنگ آخر شهاب تیام«روانپریش»تنظیمش چه مشکلی داشت؟!! «فقط با تو عشقم» تنظیم ازون بهتر چی میتونس باشه که رو ملودی سوار شه؟!! «ادامه میدمت» بد بود؟!عوض اینکه بگید بده یه اثر،بگید کجاش بد بود,کدوم قسمتش مشکل داشت؟! بگید چطور باید میبود که اون مشکل رفع میشد،،،انتقاد کردن خوبه،ولی بدون راه حل به دو هزار نمی ارزه،،،شما جواب همه ی این مشکلاتو فقط میگید«شادمهر» ..شادمهر بسازه،شادمهر تنظیم کنه،شادمهر بخونه،حتی اگه سعی کنه شعرشم بگه که دیگه از همه بهتره و عالی میشه..تنها راه حل واسه هر مشکلی میشه خود شادمهر...دلیل خوبیه ولی منطقی نیس.نقل قول:
اون تیکه که میگه دستمو بالا گرفتم دستشو میبره بالا...(sm127) واقعا عالی بازی کرد...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)
(sm2)
میلاد هاشمی کلا باید حذف بشهنقل قول:
ورژن جدید موزیک ویدئو پاپ کرن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]