- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
نه متاسفانه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی صحنه ی غریب زندگی
هممون در نقش یک بازیگریم
باهمیم تو بازیای روزگار
از درون هم ولی بی خبریم
(sm50)
- (sm27)
این ایرج چندتا گل داره مگه؟ (sm2)
کدوم
بهمنم مگه خواننده داشتيم(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته بی کلام که ! (sm51)
چه قدر حیف نوازنده های بیش ترِ آهنگ هایِ خوبِ ایرانی گم نام موندن (sm172)
ضرب : علی تولّلی (sm118)
آی یارم بیا ، دلدارم بیا
دل میل تو داره
سزاوارم بیا ... (sm118)
دقت نکردم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بى کلامشم نمى شناختم(sm51)
از دست من میری از دست تو میرم
تو زنده می مونی منم که میمیرم
تو رفتی از پیشم دنیامو غم برداشت
برداشت ما از عهشق با هم تفاوت داشت
این آخرین باره ،من ازت میخوام ،برگردی به خونه
این آخرین باره ،من ازت میخوام ، عاقلشی دیوونه
فقط میتونم بگم متاسفم همین(sm74)
از من نپرس خونم کجاست تو اون همه ویرونه(sm50)
میخوامت بی حساب
من بیدارم تو بخواب
سرد بشه روتو بپوشونم ... (sm50)
سیل غارتگر اومد از تو رودخونه گذشت
پلا رو شکست و برد زد و از خونه گذشت
دست غارتگر سیل خونه رو ویرونه کرد
پدر پیرمو کشت مادر و دیوونه کرد
حالا من موندم و ..... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی شد(sm50)
پستی که ساعتی بعد ادیت شد!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناظری باز نیستم وگرنه می رفتم (sm50) (حالا شاید ی بچه محل پیدا می شد ترغیبمون می کرد شاید می رفتم!!!!)
امروز خیلی خوشششششحالم الکی الکی(sm2)
26 اردیبهشت رستاخیز دادن
امیدوارم که ب جایی برسه
من اگر بنشینم تو اگر بنشینی ....چه کسی برخیزد(sm74)
لااقل اطلاع رسانی کنید
خسته شدیم دگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط essi71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
تو فرض کن این درد تکیلاست که مینوشم... (sm50)
دروغ نگو آینه که من هنوز جووونم(sm50)
شکسته بال و خاموش چه فایده که بمونم(sm50)
- (sm50)
دوستان خواننده ای به اسم شورآفرین میشناسین؟
یکی از دوستام میگه هست !من میگم نیست(sm50)
شورانگیز و نوش آفرین
احتمالا این دو تا رو ترکیب کرده با هم یه خواننده ساخته واسه خودش(sm2)
من که چیزی پیدا نکردم
اگ شماها میشناسین بگین
ممنون
اهنگش خیلی دوستم دارم هایده خونده : کدوم البومش(sm127) هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هيچ کدوم از البوماس نيس!!!
(sm66)
امیر خواجه امیری را یاد رفتش برات لیست کنم اونم فول هستش
دوست خوبه خودمون چطوره؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون شما آقا میثم عزیز ... شما خوبی؟(sm127)
کرمون بارون گرفت . . . (sm50)
ابر می بارد و من ... (sm50)نقل قول:
فک کنم اخرین بارانه . تا شنبه ست دیه تمام میشهنقل قول:
منم بچسبم به کارم . چند روزه ترسیدم برم سیمان بگیرم باران میباره بعضی وقتا