(sm100)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm100)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm128) (sm10)
چی هست صادق، اتومات هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
راهم از تو دوره دوره ...
(sm172)
امشب همه رو دانلود می کنم دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
انشاالله...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش (sm19)
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت متوجه نشدم؛ یه فن که مال پاوره، یکی هم مال سی پی یو، اون یکی که منظورمه هم کنار سی پی یو پایین پاور روی خود کیس نصبه روی درب کیس منظورم نیستا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو ولش کن دیشب تو نت بودم یهو خود به خود کارت شبکه وایرلس کامپیوتر از کار افتاد قبلا مثلا لیست وای فای لود نمیکرد یه ریست میکردم سیستم رو درست میشد الان کلا از کار افتاده حتی چراغش هم روشن نمیشه مدلش هم d link(sm74)
عکسش:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا واسمون میباره(sm2)
بخندم یا گریه کنم(sm74)(sm2)