یستردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 بازیم هست که نبرده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یستردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 بازیم هست که نبرده (sm120)
کمی تا قسمتی سرخوش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
خبرنگار:ژوزه،طرفدارای آرسنال میگن چلسی خسته کنندست..
مورینیو:خسته کنندست که ده سال جام نبری!!!(sm70)
چه خبرا چی زدی شنگولی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو مصاحبه مطبوعاتي قبل بازي از مورينيو پرسیدن هازارد رو به رئال مادريد مي فروشي؟ : گفت : رونالدو، بيل يا خامس + ٢٠٠ ميليون پوند بدن آره مي فروشم(sm30)(sm2)
همین طور الکی مثلا .....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوهای بیشتر از ۱۵ ثانیه در اینستاگرام رهبر ایران
رضا اول اینکه صبح بخیر دوم اینکه کسیو میشناسی برنامه ویندوزفون به اندروید تبدیل کنه ؟
آشفتگی من از این نیست که تو بمن دروغ گفته ای اشفتگی من از اینست که دیگر نمیتوانم تورا باور کنم(sm50)