فکر کنم باید جاوا اسکریپتو نصب کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم باید جاوا اسکریپتو نصب کنم
ویندوز خودش جاوا دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه لینکای مایکروسافت همگی مرحوم شدن(sm25)
از توی دانلود منیجر سایزه دقیقه فایلتو بده تا ببینم مشابهش رو پیدا میکنم تو سایت ایرانیا یا نه
سایتای ایرانی فشرده کردن نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتماً یه مشکلی داشته که تیکه دوم رو برداشتن ! نباید عجله کرد جایگزین میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ee9900 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان داره این ویندوز !
سایتای ایرانی از تو کیونشون نیاوردن که از همینجا گرفتن ولی فشرده کردن ریدننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از چیه؟فایرفاکسم 36 هست واترفاکس 39 بگیرم یا فایر فاکس 39؟ویندوزم 64 بیتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ورژن الانش 39 هستش نمیدونم ربطی داره یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]