آقا ی سوال چرا ب کسی ک کار کمدی میکنه میگن کمدین
ولی ب کسی ک وتی میده نمین سوتین
جواب میخوامااااا(sm128)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ی سوال چرا ب کسی ک کار کمدی میکنه میگن کمدین
ولی ب کسی ک وتی میده نمین سوتین
جواب میخوامااااا(sm128)(sm70)
خب موضوع جکا عوض میشه:
مرده میخوره به نرده برمیگرده(sm2)(sm30)(sm120)
به خدا اگه تشکر نکنید فک میکنم بی مزه بودا(sm81)
بابا آب داد پول نداد(sm2)
(sm2)(sm30)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تركه مي پرسن قبله از كدوم طرفه؟ ميگه: كجا آدرس دادن!(sm128)
از يك نفر كه با پا غذا درست مي كرد پرسيدند: «چرا با پا آشپزي مي كني؟»
جواب داد: «آخر دست پختم خوب نيست.»(sm59)
از سایت ۴SHARED میخواستم یه فایل دانلود کنم
۵۶۰ ثانیه صبر کردم؛ بعد پیغام میده میخوای این فایل رو دانلود کنی؟(sm89)
پـــ نه پـــ خیلی حال داد یه بار دیگه بشمر من بازم برم قایم شم… نیایا!!
تركه پشت بوم خونشو آسفالت ميكنه .آسفالت زياد مياره سرعت گير ميزاره!(sm59)
اولي: «چي باعث شد سر شما طاس شود؟»
دومي: «باد.»
اولي: «چرا باد؟»
دومي:« آخر باد كلاه گيسم را برد!»(sm27)
از یه ترکه میپرسند نظر شما در مورد آمریکا چیه ؟ میگه : والله آمریکا الان یه پاش تو عراقه یه پاشم تو افغانستانه فکر کنم میخواد برینه تو ایران
باشه دیگه از این بعد نه از رشتیا میگم نه ترکا میریم تو فاز همون مرده میخره به نرده بر میگرده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه باره بگو در تاپیک شادی رو تخته کنیم دیگه (sm138) توهین قومیتی چه صیغه ای ـه گیر میدی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز اولی که اومدم تو این تاپیک همینجا اجازه گرفتم که میشه مطالب مثبت 18 گذاشت یا نه ، که دوستان موافقت کردنو کسی مخالفت نکردنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا تاپیک بازدید کننده ای نداشت ، یه نگاه بندازین اول تاپیک میبینی چی بوده الان چی شده که روزی بیشتر از صدتا پست میاد ، اکثرا هم راضی از حال این روزای تاپیک هستن.
این همه آدم هستن که دوست دارن اینجور طنز خوندنا رو که بار ها و بارها اسمشونو تو تاپیک زدم
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (15 کاربران و 16 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مقابل این همه آدم شما یه نفر هستی که خوشت نمیاد ، الانم میای تهدید میکنی تخته میکنم در اینجا رو ، شما که به شعور این همه آدم (روزی بالای 2000 بازدید داره تاپیک اگه توجه بکنی ) احترام نمیزاری ، اما ما به مدیر بودن شما احترام میزاریم و من دیگه پستی ارسال نمیکنم که یه وقت به شما بر نخوره.
مرسی از همه دوستانی که این مدت ما رو تحمل کردن ، داره میرسه لحظه خدافضی
آقا من که متحول شدم(sm74)نقل قول:
من میرم از خدا بترسم(sm155)
دقت کردین یک پاک کن هیچوقت تموم نمیشه
بلکه نصف میشه یا گم میشه یا دزدیده میشه؟نه جان من دقت کرده بودین ؟!
با عرض معذرت خدمت پاک کن عزیز(sm132)
طرف جای عکس پروفایلش نوشته coming soon !
احتمالا تو این مدت میخواد فتوشاپ یاد بگیره
من یه سوالی ذهنمو درگیر کرده با این مضمون که :
با گوشی سامسونگ هم میشه جلو آینه عکس گرفت ؟ یا فقط باید آیفون باشه ؟
پسر است دیگر
گاهی دلش میخواهد عشقش فقط مال خودش باشد ولی خودش مال همه باشد !
من شخصا و از طرف خودم بسیار ممنونم بابت خندین و خوشالی ام که بیشترش لطف بی دریغ شما بابت پست هاتون بوده و اگه نیودی این قدر بازدید کننده محال بود (sm19) حالا ازت دوستانه می خواهم یا ادامه بدی همنجا در حیطه مجاز و پست های بی مورد یا یه تخصصی چیزی که داری پستی بزار یا تاپیکی بزن تا با همه بچه های اینجا بیایم تاپیکت و استفاده کنیم ( البته تاپیک مجاز )نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همنجوری که انجا خوب بودی و مفید(sm51) حتما تو تاپیک های مجاز هم بهتر هستی و دوست ندارم از دستت بدم این دوستی مجازی را .
بیا و اولش نرو و تیریپ خداحافظی و این سوسول بازی ها را در نیار و یه تاپیک مجاز توپ بزن تا بیایم و کیف کنیم یا همینجا جوک های و ترول های مجاز بزار اون ها هم کم نیستن و خیلی هاشون خننده هدار هستن /
خیلی دوست دارم و در خواستم دوستانه است (sm10) (sm23)(sm127)
ﻟﯿﺴﺖ ﺗﻠﻔﻦ ﭘﺴﺮﺍ :
ﻋﻠﯽ ﺷﺎﺳﮑﻮﻝ
مجتبی.....ﺍﺭﺍﯾﺸﮕﺮ....
ﺭﺿﺎ ﻧﺼﺎﺏ ( ﺩﯾﺶ )
ﺁﻗﺎﻡ
ﺟﻌﻔﺮ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ
ﺣﺞ ﻋﺒﺎﺱ
ﻏﻮﻟﻮﻣﯽ ﻋﺮﻕ
ﺍﺳﺪﺍﻟﻪ ﺧﺮﻩ
ﺣﺴﯿﻨﯽ ﯼ ﭼﺸﻢ
ﻣﻤﺪﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ
ﺷﻮﺷﯽ ﭘﻮﺭ
جلال دیوث
ﻣﻤﺪﯼ ﻋﺎﻟﻢ
ﻋﻠﯿﻪ ﭼﻮﻭﻭﻭﻟﻪ ..
بیوک مشروب
خاله1
خاله2
.........................
ﻟﯿﺴﺖ ﺗﻠﻔﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ :
ﺩﺩﯼ
ﻣﺎﻣﯽ
ﺭﺿﺎ ﻋﺸﻘﻢ
ﻣﺤﻤﺪ ﻋﺸﻘﻢ 1
ﻣﺤﻤﺪ ﻋﺸﻘﻢ 2
ﻣﺠﯿﺪ ( ﮐﺎﺭﺕ ﺷﺎﺭﮊ )
ﻋﻠﯽ BMV
ﺣﺎﻣﺪ 206
ﻣﺰﺍوﺣﻢ 1
ﻣﺰﺍﺣﻢ 2
ﻣﺰﺍﺣﻢ 3
ﻣﺤﻤﺪ ﻟﻮﺍﺯﻡ ﺁﺭﺍﯾﺸﯽ
ﻓﺮﺷﺎﺩ ادمین
ﻋﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺩﻭﺳﺘﻢ
ﻫﺎﻧﯽ fb
علیرضا ﻭﯼ ﭼﺖ
ﺑﻨﯿﺎﻣﯿﻦ ﺧﻮﺷﮑﻠﻪ
ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ
ﭘﻮﺭﯾﺎ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﯽ
سقط بچه..
بهنام مانتویی
من همیشه هستم اما صحبتی نمیکنم .از قدیمی های اینجام.من امیر رو خیلی خیلی خوب میشناسم.دوستای عزیز به حرف امیر گوش کنید زحمات زیادی میکشه واستون.نقل قول:
امیر ممنونم.قصدم نوشتن نبود ولی تشکر لازم بودی رفیق
(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﯿﻮﮔﺮﺍفی ﯾﻪ ﺑﺴﯿﺠﯽ :
ﻧﺎﻡ : ﺭﻭﺡ ﺍﻟﻠﻪ
ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ : ﺍﻟﻠﻪ ﻭﺭﺩﯼ
ﻧﺎﻡ ﭘﺪﺭ : ﺍﺳﺪﺍﻟﻠﻪ
ﻧﺎﻡ ﻫﻤﺴﺮ : ﺳﯿﻨﺪﺭﺍﻟﻠﻪ
ﻣﺪﻝ ﮔﻮﺷﯽ : ﻣﻮﺗﻮﺭﺍﻟﻠﻪ
ﻧﺎﻡ ﻣﺎﺷﯿﻦ : ﺗﻮﯾﻮﺗﺎ ﮐﻮﺭﻭﺍﻟﻠﻪ
ﻣﺮﺑﯽ ﻣﺤﺒﻮﺏ : ﮔﻮﺍﺭﺩﯾﻮﺍﻟﻠﻪ
ﺗﯿﮑﻪ ﮐﻼﻡ : ﺍﺳﺘﻐﻔﺮﺍﻟﻠﻪ
اگهحافظ تو یکی از مصرع هاش می گفت:
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺩﻟﻢ ﻭﺍﺳﺖ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﯾﻢ ﺑﯿﺮﻭﻥ؟
ﺑﺎﺯﻡ این ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺩﺑﯿﺎﺗﺎ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺷﺎﻋﺮ
ﻣﻌﺸﻮﻕ ﺍﻟﻬﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﺝ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ
حسابکنید قیافه دخترای دوران حافظ و سعدی چه جوری بوده که
خال کنج لبِ یار آپشن محسوب می شده…
سالاد الویه از افتادگی و خاکی بودنشه که خودشو جزو سالادا حساب می کنه !
وگرنه دو هیچ از آبگوشت جلوست
ﺍﮔﺮﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ، ﯾﺎﻫﻮ ﻭ ﮔﻮﮔﻞ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ....
ﺟﻬﺖ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﯾﻤﯿﻞ:
1. ﮐﭙﯽ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺍﺯ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﻭﻝ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ
2. ﮐﭙﯽ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﻠﯽ
3. ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺧﺪﻣﺖ
4. 3 ﻧﻔﺮ ﺿﺎﻣﻦ ﻣﻌﺘﺒﺮ
5. ﻭﺍﺭﯾﺰﯼ ﻣﺒﻠﻎ 800 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻥ
6. ﻣﺎﻩ ﺑﻌﺪ ﻧﻮﺑﺖ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ.
مورد داشتیم دختره به خواستگار فلجش جواب مثبت داده تا
ببرنش برنامه ماه عسل احسان علیخانی رو از نزدیک ببینه
اگه تو جام جهانی دژاگه و قوچان نژاد یک-دو می کردن ،
گزارشگرای عربی ریست می شدن
رو سنگ قبر یارو نوشتن:
در سن 98 سالگی به دیار باقی شـِتافت !!خو لامصب شتافت چیه ؟ :|اینو دیگه به زور بردن ...
ﺑﻬﺸﺖ ﺯﯾﺮ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ !! . . . . .
ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﭘﺴﺖ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ !!! . . . .. . .
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺴﺮﺍ ﮐﻪ ﮐﻼ ﻧﻘﺶ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻭ ﺩﺍﺭن
یکی از ترسناک ترین چیزا اینِه که
دست بکشی رو جیبت ولی برجستگی گوشیت رو حس نکنی.........
داشتیم مواردی که باعث سکته ناقص و مرگ قلبی هم شده !!!!!
پس از خوردن ماهی به هیچ وجه آب ننوشید....
آخه خدایی نکرده شاید دوباره زنده بشه!!!
من میرم به نفر بعدی خبر بدم
زاقارت شما پرچمت با لاس، بالاس.....
اونجا جای لباس زير ماس.....
ما بالا سرمون خداس.....
مثه شما نيستم همه جا پلاس......
واسه خوديا نمی ذاريم كلاس........
پس ديگه هيچ وقت خودتو نكن با ما قياس.......عجب تيكه سنگيني بود ديسک كمر گرفتم......
ﺍﺳﺘﺎﺩﻩ ﮔﻔﺖ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻧﯿﺸﺖ ﺑﺎﺯﻩ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﺮﻭ ﺗﺨﺘﻪ ﺭو ﭘﺎﮎ ﮐﻦ... ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢﻧﻤﯿﺮﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ!!!
ﮔﻔﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ ؟ ﭼﺮﺍ ﻧﻤﯿﺮﯼ ؟ میگم ﭘﺎﺷﻮ ﺗﺨﺘﻪ ﺭﻭ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ...
ﻣﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺪﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻡ ﮔﻔﺘﻢ: ﺩﻭﺱ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﮐﻼﺳﺸﻮﻥُ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ!!!
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺯﺩﻥ ﺯﯾﺮ ﺧﻨﺪﻩ .... ﺑﻌﺪ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻼﻓﯽ ﮐﻨﻪ؛ ﮔﻔﺖ : ﺧﻮﺷﮕﻞ ﭘﺴﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻟﺒﺎسا ﮐﻪﺗﻨﺘﻪ، ﻣﺮﺩﻭﻧﻪشم ﻫﺴﺖ؟؟
ﻣﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﻠﮑﺲ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﮔﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺷﻮﻫﺮﺗﻮﻥ می خوﺍﯾﺪ ﺳﺎﯾﺰﺵ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪﻩ !!!ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﻼﺱ ﺗﺮﮐﯿﺪ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ.. ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺣﺎﻻ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺬﻑ می کنی ﯾﺎ ﻣﻦ ﺣﺬﻓﺖﮐﻨﻢ؟؟
ﻣﻨﻢ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺟﺪﯼ ﮔﻔﺘﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻫﯿﭻ ﻓﺮﻗﯽ نمیﮑﻨﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ !!!
ﺣﺴﺎﺑﯽ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﺮﺩ ﺭﻓﺖ ﺳﻤﺖ ﻟﯿﺴﺖ ﮔﻔﺖ ﺍﺳﻤﺖ ﭼﯿﻪ ﺑﻠﺒﻞ ﺯﺑﻮﻥ؟؟؟
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻮﭼﯿﮑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻫﺴﺘﻢ.
ﺍﺳﺘﺎﺩ لیستُ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩ ﮔﻔﺖ ﺍﻣﯿﺪﻩ ﭼﯽ؟؟؟
ﻣﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺟﺪﯼ بلند ﮔﻔﺘﻢ: ﺍﻣـــﯿـــــــــــــــــ� �ـﺪِ ﺟـــﻬــﺎﻥ !!!
ﮐﻼﺱ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ..
ﻣﺎﮊﯾﮑشُ ﭘﺮﺕ ﮐﺮﺩ، ﺟﺎﺧﺎﻟﯽ ﺩﺍﺩﻡ ﺍﺯ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ ﺭﺩ ﺷﺪ ﺩوييدم ﺩﺭ ﮐﻼﺱُ ﺑﺴﺘﻢ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻡ !!!
ﺁﺧﺮﺷﻢ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ﻣﻦ مهمونِ رفيقم بودم رفته بودم سر كلاسشون.
با ژاپنیه داشتم چت می کردم. بهش گفتم سرعت اینترنتتونچه جوریه؟
گفت: تا مای کامپیوتر بیاد بالا، یه چندتا فیلم دانلود می کنیم. شماچی؟
گفتم:ما هم تا گوگل بیاد بالا یه چندتا فیلم می بینیم حوصلمون سر نره!!! :|
دغدغه های پسر جوان:
کار ندارم، پول ندارم، سربازی نرفتم، ماشین و خونه ندارم، و ...
دغدغه های دختر جوان:
لاک ناخونم پاک شده، مهری سرویس طلا خریده،دختر خاله ام ماشین داره،
مامان غذای خوب نمی پزه، عروسکمو هنوز نخوابوندم!
+- +- +- +- +- +-+-+- +- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]-+- +-+-+- +- +- +- +-بشينجمع و منها كن ببين چندمين باره سر كار رفتي؟
یعنیمن موندم یه شیرزن پیدا نمیشه یه شکستِعشقی به این امید جهان بزنه؟
خدایی خیلی الکی سرخوشه!
بهیارو میگن امتحان رانندگی قبول شدی ؟
میگه معلوم نیست ماشینو زدم تو دیوار، سروان رفته تو کما
منتظرم برگرده ببینم چی میشه !