بی مزه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بی مزه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خستم میفهمی خسته
(sm27)
(sm51) خب عزیزم فکرت منحرفه به من چه !(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خیر سرمون بعد از ظهور آقا خواستیم امشبُ خوش باشیم دل و قلوه بدیما (sm51)
باز چیه همیشه خدا ناراحتی ؟! مث من بزن به بیخیالی(sm70)(sm39)
نقل قول:
- (sm50)
اینجا هیچکی مثل من و تو عاشق نیست(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
اگه خدا بخاد داره یه چیزای میشه....(sm120)
- (sm50)
بعد از 2 هفته سلام(sm59)
سلام(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم حتما پافنگت کردن (sm120)
چه خبر؟
داستانت ردیف شد ؟
سلام عقشم خوفی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز واسه پافنگ زوده خخخخخ
کدوم داستان؟
خخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مرحمت شما
بابا گفتی میخای معافی بگیری
تو هم بدتر از من کند ذهنیا (sm120)
آها خخخخخ نه هنوز اقدام نکردم.نقل قول:
رفتی؟ (sm172)نقل قول:
فکر بیداری تو خوابه!!! (sm50)
تار یار ما به دار...... (sm88)
رفتی و از رفتن تو قلب ائینه شکسته......... (sm50)
بفرما سراپا گوشم
اسپری ایموشن معروفه
ازکجا بگیرم
بزار سرچ کنم اگه بیاد
بیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
داروخانه هم میفروشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره
آیا فرقی بین این و لیدوکائین هست ؟(sm2)
نقل قول:
چرا هی ادمو به شک میندازی (sm98)
منظورم این بود وقتی انواع اسپری تــــــــاخیری و ... میفروشن چرا اینو نفروشننقل قول:
رفتم داروخونه اومدم الاننقل قول:
میگه با نسخه باید بگیری که
خب برو دکتر نشون بده (sm2)نقل قول:
از همین نت بگیری بهتره
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm27)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm2)
به فدای تو گل (sm50)
پا تا به سر من