نمیدونم چرا دمو رو شنیدم فک کردم تو کنسرت دارم گوش میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چرا دمو رو شنیدم فک کردم تو کنسرت دارم گوش میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما ! آهای شماها ! شما که همسر خود را همیشه دوست ندارید
(sm50)
چیه (sm70) باز آقا رضا بیاد یه کلمه بگه دپرس بشی (sm2)نقل قول:
حالا از تو زیاد انتظار نداریم (sm30) تا همین قدر خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کوچولو باز یه چی میگم دپرس میشی(sm70)نقل قول:
پیشنهادتو به FIVB ارائه بده شاید مثمر ثمر واقع شد!(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم از این توهما زیاد میزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی دلم کنسرت میخواد (sm74)
حالا ببین اگه اسفند خبری نشد (sm120)نقل قول:
به امید خدا (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری قبلیم ممر خرابکاری کرد وگرنه داشت کنسرت میزاشت (sm2)
(sm113)(sm139)(sm120)نقل قول:
دست بزن پیدا کردی ؟! (sm70)نقل قول:
(sm3)سعید عرب
یه خونه ی بزرگ رو شونه هات داری .......(sm19)
بنده به عنوان بزرگتر سایت ( به لحاظ سن و سال رو عرض میکنم (sm120) ) باید کتک بزنم تا آدم شید (sm120)نقل قول:
(sm50)اشترم بیا
نماز عبادی سیاسی جمعه (sm27)
(sm70)
امام جمعه کیه ؟
التماس دعا (sm51)نقل قول:
عباس معصومینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟ آفریننقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که رفتم نماز شب بخونم برات دعا کردمنقل قول:
بچه ها من هنوز 1ساعت میام نت میشه 400مگ آخه چرااااا
(sm1)چجور میگه ruuuuuuuuuuuun
از مخابرات بزن بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم بگو امام جماعت دعا کنه بلکه فرجی شد زن گرفتم(sm2)نقل قول:
جا هاهاهاها
منشی(sm14)نقل قول:
مال منم همینجوری بود ، مخابرات رو بیخیال شو ، آسیاتک بگیر عالیهنقل قول:
واي فايت رو عوض كردي رمزشو؟؟؟؟نقل قول:
اون سري هن بهت گفتم هر چه زودتر خودتو از شر مخابرات راحت كن
اسيا تك بگير ساره
منم ميخوام بگيرم (sm2)
(sm70)ریضا زمین خاکی انقلاب انتظار تو را میکشند با توجه به اینکه سر البوم محسن همیشه اتفاقی میفته بعید نیس این دفه بجا برق و نت یه چیز یگه قط شه سینای جان عملیات رو نتونه به پایان برسونه باس شوما اماده باش باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز خبری نشده (sm25) فک نکنم موافقت بشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منشی تو شرکت ما باید متاهل باشه(sm120)
(sm2)این ننه سایت و ملی هم بگیم خودشونو تجهیز کنن شاید لازم شد خدا رو چه دیدی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندم میاد مگه البوم محسن ؟
همدانیای کی اینقد تنبل شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]