نمیخوام کسی فدا شه..
نمیخواااد سنگر بگیری(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیخوام کسی فدا شه..
نمیخواااد سنگر بگیری(sm127)
اقای عقیلی شاد بیتشر بخونه بهتره
کار قبلیت بهتر بود داداش
خسته نباشی
کار قبلی بهتر بود؟؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.به نظرم قوی تر بود وهمه بیتشر خاستننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیش قوی بود؟؟؟ ترانش ک دوتا خط بود..فقط خوبیش صدای شادمهر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم وقتی صداش اینقدر قشنگه چرا هیچوقت نمیخونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش ریتمیک بودنش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه. من اولین بار صداش رو توی سه تا دمو که از کارای آلبوم جان جوانی رو به حالت اتود خونده بود شنیدم. به نظرم حتی بهتر از ابی اجرا کرده بود :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار به خاطر چهره دختره مجبور شدن افکت بدن روش که معلوم نباشه. براش مشکل ایجاد میشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مگه زورش کرده بودن؟بازی نمکرد تا کلیپ داغون نشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا(sm120) منم دقیق یادم نیست ولی یه چیزی تو این مایه ها بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز اونقد تو رو میخوام
که نذارم دور بمونی(sm50)
این مال کدوم ترانست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صب تا شب اینجا از شادی صوبت میکنی بعد نمیدونی شی واسه شیه ..
(sm2)
حالا شما باید حتماً یه تیکه ای مینداختی؟ نه؟ نمیشد همین لینکو بذاری بگی این آهنگه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ..
(sm120)
(sm198)
(sm70)
(sm50)
میدونست من دوسش دارم
همینم نقطه ضعفم بود....
ترانه نقطه ضعف بازگشت ب روزای اوج شادمهرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب احتمال زیاد بین نقطه ضعف و تصویر یکیش قبل آلبوم پخش میشه و دوتا ویدئو بعد آلبوم
آقای ا نکرالاصوات هم آهنگ داده بیرون...حالا یکی ب این آقای مقوا بگه سرنوشت مقواست یا ترانه این یارو(sm120)
نقل قول:
مرسی داداش(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم(sm10)نقل قول:
کاش دیگه هیچ آهنگی قبل آلبوم پخش نشه(sm74)نقل قول:
الان فقط تصویر و نقطه ضعف مونده فک کنم نه سه تا ویدیو. امیدوارم این دوتا هم بعد البوم بیاننقل قول:
این ویدئو مال نقطه ضعف و تصویر نیست....نقطه ضعف و تصویر کارگردانش زیگوارت هست..سرنوشت و این یکی کارگردانش سینارتنقل قول:
(sm127)
از بین قلب ساعتی و اعتراف دوست داشتید شادمهر کدومو پخش میکرد
من خودم اعتراف
واقعا حیف شد این اهنگ
100% اعترافنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف اصلی اونیه که توی آلبوم میاد
منم صد درصد اعتراف(البته اگه اسمش همین بوده باشه). قلب ساعتی چیز خاصی نداشت غیر از تنظیم خودش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هرچی باشه به پای اون یه تیکه دمو نمیرسه!(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف واسه من سخت تر از این مردن
خاطراتت دلمو تا کجاها میبردن
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
کاش میشد دردای من مثل دردای مردم باشه
اینو بزاره تو البوم تمام هنر نداشته تجربه گران رو میشوره میبره